Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

З вини докторів у лікарні померла 44-річна жінка

27 листопада 2009, 14:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 27 листопада 14:43

Померла на 44-му році життя. Це про мешканку села Потіївки, що на Київщині. Її родичі переконані: жінку занапастили ескулапи.

Замість однієї операції пацієнтці зробили аж десять! На початку жовтня вона поскаржилася на біль у животі. У лікарні поставили діагноз: камені в жовчному міхурі. Та після кількох хірургічних втручань жінці погіршало. Зі слів чоловіка, дружина буквально танула. І згодом таки віддала Богові душу. Причина смерті - виразка в кишці, змінили діагноз ескулапи. Кажуть, визначити хворобу заздалегідь було неможливо. Та чоловік померлої не йме віри й пішов до міліції, адже впевнений, що лікарі вбили жінку, а щоб приховати це, навіть переробили документи.

Володимир Толочко, чоловік померлої:

- Троє суток знаходитья у ніфрологічному відділенні - і нікому немає діла до тієї операції. Щоби рідні не кинулися і не перевели в реанімацію. Після 4-ї операції я знаю, що було ще 5 операцій. З листопада її практично не зашивали тому що возили на операції, бо почався перитоніт. Щось підрізали, щось поправляли, і ось 20 листопада вона померла у реанімаційному відділенні.

Слайд Ніна Головенко, головний лікар Білоцерківської лікарні №2:

- За даними лікарів, яка причина смерті? Ні не можна. Я вам пояснюю чому. Поки немає тих висновків. Я думки ці висказувала і чоловіку, і тим, хто приходив. І слідчі були. Не вважайте те, що я ухиляюся. Вчора всі розібралися. Вчора на розтині була комісія з кафедри судової судмедекспертизи. Були представники з області, з боку родичів були слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.