Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Ніжині п'яний чоловік пограбував та зґвалтував дівчину

30 листопада 2009, 11:04
Дата ефіру/події: Понеділок, 30 листопада 11:04

У Ніжині поблизу залізничного вокзалу знайшли роздягнену дівчину. У відділку вона розповіла, що познайомилася з молодою парою. Гомоніли, випивали. По тому нові знайомі змусили зняти одяг, а чоловік зганьбив її при своїй подружці.

Ганна, постраждала:

- Він сидів на мені і насіловав, вона стояла і дивилася. Після того я не помню.

Таку історію Ганна розповіла міліціянтам, коли її знайшли голою неподалік привокзального майдану. Вона була п’яна мов чіп, сиділа на холодній землі і плакала. Незадовго до цього дівчина познайомилася в генделику з молодою парою. Їй запропонували випити.

Валерій Бобрицький, керівник ЛВ міліції на станції "Ніжин":

- Когда девушка была в состоянии алкогольного опьянения, вывели ее с вокзала, завели за угол в укромное место, где минимум людей, и там ограбили. Раздели наголо, оставили в футболке и нижнем белье.

Імовірно, парочка хотіла тільки пограбувати, та оголене тіло збудило чоловіка.

Ганна, постраждала:

- Вона мені сказала: роздівайся. Я сказала, не буду. Вона мене вдарила, тоді він мене вдарив один і два, повалив і почав роздівати.

Валерій Бобрицький, керівник ЛВ міліції на станції "Ніжин":

- После этого подельница с вещами понесла вещи перепрятать, а мужчина остался проконтролировать, чтобы она никуда не побежала после этого без согласия. Потерпевшей вступил с ней в половую связь.

Ґвалтівника з поплічницею затримали того ж самого вечора. Ними виявилися дядько з небогою. Підозрюваний провини не заперечує. Проте, зазначає, що покарання має бути не жорстоким, бо статевого акту не завершив.

Володимир, підозрюваний:

- Я снял с нее курточку, потом начал снимать сапоги, она села на траву. Я приспустил свои штаны до колен, положил ее на спину, лег на нее и вошел с ней в половой контакт. Но до конца не довел, так как увидел, что кто-то идет.

Постраждала пригадує, дівчина стояла поруч і спостерігала за зґвалтуванням. Та сама затримана запевняє, що не тільки не бачила, а й не вірить, що дядько на таке здатний.

Олена, підозрювана:

- Он сказал мне отойти, и все. Отойди оттуда. Я не верю, что он изнасиловал. Она была пьяная.

Тепер родичі сядуть за ґрати: небога за пограбування, а її дядько - за зґвалтування. До речі, до в’язниці він піде всьоме. Зважаючи на минуле, повернеться звідти не скоро.

Олександр Дем’янчук. Святослав Мелешкін. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.