Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Правоохоронці зловили полтавського хабарника на горячому

1 грудня 2009, 10:52
Дата ефіру/події: Вівторок, 1 грудня 10:52

Трохи правоохоронці, трохи - актори. В кого тільки не перевтілюються міліціянти, щоби затримати злочинців. На Полтавщині, щоби спіймати хабарника, вони перевдяглися у будівельників.

Оце - хабарник. Від будівельної фірми хоче 200 тисяч гривень. Це щоб побудований будинок без проблем в експлуатацію здати. А оце - що роблять з такими хабарниками на Полтавщині. Спочатку він і сам не второпає, чого це його робітники скрутили, аж потім з’ясовується: ніякі це не робітники.

Хапугу міліції здав керівник будівельної фірми. Не захотів голодного бунту, адже виплатити гроші міг тільки за рахунок зарплати робітників. На передачу коштів запросив міліціянтів.

Це не пісок і не залишок фарби. Всі передані гроші позначені спеціальною фарбою. Та хабарник все одно виправдовується.

Нічогенький такий ремонтик виходить, дивуються стражі порядку. На фантазії здирника не ведуться. Обшуковують ретельніше і - ось вона, хабарницька фантазія. Все, що не помістилося в кишені - запхав за пояс.

Щоб упевнитись, що сотню-другу гривень хаптурник собі у потаємні місця не заховав, міліціянти гроші рахують.

Юрій Сулаєв, керівник відділу УМВС України в Полтавській області:

- За даним фактом порушено дві кримінальних справи. Одна - за статею 90, яка передбачає позбавлення волі на 4 роки, інша - за давання хабара. Наразі триває судове слідство і найближчим часом матеріали будуть передані до суду.

Борис Сачалко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.