Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Чернігівщині висадили в повітря завод, що виготовляє паливні брикети з тирси

1 грудня 2009, 10:28
Дата ефіру/події: Вівторок, 1 грудня 10:28

Серед ночі невідомі вдерлися на територію підприємства, що виготовляє паливні брикети з тирси. Зловмисники влаштували там пожежу, а потім кинули у вогонь газовий балон.

Вибух на заводі пролунав близько півночі. Ударна хвиля майже вщент зруйнувала одне з виробничих приміщень, а вогонь миттєво охопив розташований поруч склад готової продукції. Коли на місце події прибули рятувальники та міліція, їх зустріли перелякані охоронець та кілька робітників. Розповіли: на них напали троє невідомих.

Володимир Михальченко, керівник Щорського РВ міліції:

- В камуфлированной одежде, в масках. Они их связали, после чего сообщили, что мы вас ни в чем не обвиняем. У вас есть время, чтобы уйти с этой территории, так как это все мы будем взрывать.

Вибухнуло, ледве бранці встигли вискочити з приміщення. Куди зникли підривники, ніхто не бачив. Після того, як рятувальники впоралися з вогнем і розібрали завали, версія підриву підтвердилася. Розірваний на шмаття газовий балон та два обгорілі скати від легковика перед вибухом хтось щедро полив легкозаймистою рідиною. А на вигорілому складі фахівці знайшли залишки одинадцяти пакетів з торфобрикетами, теж облиті пальним.

Володимир Михальченко, керівник Щорського РВ міліції:

- Происходит разбирательство, и устанавливаются причины. Версии имеются, но на сегодняшнее время это остается тайной следствия. Сегодня мы ничего не можем сказать.

За фактом вибуху на підприємстві порушили кримінальну справу. На місці інциденту працюють слідчі. Кому заважав завод, вони обіцяють з’ясувати вже за кілька днів.

Андрій Герко, Сергій Бриль, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.