Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернівцях голова чоловіка застрягла у колодязі теплотраси

3 грудня 2009, 09:45
Дата ефіру/події: Четвер, 3 грудня 09:45

Як у фільмах страхіть. Голова чоловіка застрягла в колодязі теплотраси, й урятувати його не вдалося. У людному районі Чернівців очевидці виявилися небайдужими, викликали швидку.

Валерій Січевський, свідок:

- Ішов додому, побачив людину, яка лежить головою в каналізаційному люку, тепломережі люк. Я пощупав пульс, у нього був пульс. Я подзвонив до швидкої.

Пан Валерій не єдиний, хто намагався врятувати чоловіка. Проте, зробити це було складно, бо голова в отворі застрягла.

Наталя Кібак, свідок:

- Этот люк был открытый, тут не было такого люка. Там был люк, заваренный арматурой. Он видимо там споткнулся и упал головой и забился в ту дырочку. И сверху была накрыта арматура. Потому что голова забилась под арматуру. Кровь шла со рта, кровь шла именно отсюда.

Швидка приїхала вже за три хвилини після виклику.

Любов Човган, головний лікар станції швидкої медичної допомоги м. Чернівців:

- Побачили людину, яка лежала, практично, без ознак життя. І голова була накрита люком наполовину. Які були обставини, які передували цьому, звичайно, вияснити нам не вдалося, тому що ніхто цього не повідомив швидкій. Оскільки не можна було витягнути людину самостійно бригаді, ми викликали були працівників МНС.

Рятувальникам довелося зрізати ґрати, бо інакше звільнити людину було годі.

Олексій Смирнов, помічник керівника ГУ МНС у Чернівецькій області:

- Було застосоване спеціальне обладнання, яким було зрізано решітку і люк, який заважав це зробити. Людину передали рятувальники до рук медиків, які вже були поряд. Але людина вже була без ознак життя.

Місцеві мешканці розповідають, що таке могло статися з кожним. І пояснюють чому.

Галина Вагіль, мешканка м. Чернівців:

- Я, наприклад, гуляю із дитиною, я проходжу мимо. Їде з однієї сторони машина, і їде з іншої. Я стрибаю на тротуар з дитиною. Другий раз я можу не побачити, що я пригну на цей люк. І це не тільки я, це дуже багато мамочок, які ходять. Тут здорова людина може впасти. І його потрібно обгородити взагалі.

У керівника "Чернівцітеплокомуненерго" своє пояснення.

Олександр Меленчук, керівник "Чернівцітеплокомуненерго":

- Люк був закритий, і закритий решіткою. Чому решіткою, тому що ми ведемо постійні спостереження за наявним технічним станом мереж, які знаходяться в тому колодязі.

Прокурор Першотравневого району Анатолій Гладкий, під час телефонної розмови повідомив, що причину смерті чоловіка вже за кілька днів визначить судмедекспертиза. Загалом випадки, коли через люки страждають буковинці, непоодинокі.

Олена Кушура, мешканка м. Чернівців:

- Був випадок біля "Водограйного" дому, що чоловік дорослий провалився туди, і його зажало. Переломило груди - і все людині. А сьогодні вже бачу: там вже ремонтують, там, то це потрібно було дочекатися, щоб людина померла?

Ольга Стратійчук. Ярослав Левицький, Чернівці, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.