Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Семирічну дівчинку вбив и зґвалтував 22-річний парубок

3 грудня 2009, 12:05
Дата ефіру/події: Четвер, 3 грудня 12:05

На Рівненщині два дні шукали семирічну дівчинку і, зрештою, знайшли в струмку. Семирічну дитину вбив і зґвалтував колишній в'язень. 22-річний парубок добре знав свою маленьку жертву, тож вона пішла з ним без жодних підозр.

У селі Лев’ятині, на Рівненщині прощалися з 7-річною школяркою Вікторією Благовірною. Дівчинку зґвалтованою й задушеною знайшли в струмку поблизу села.

Віра, бабуся загиблої:

- В мене було таке передчуття, що вона пішла гратися до дітей і загралася. Пізно було, вона боїться темноти, поночує там, а вранці прийде в мене. Вона мені і зараз жива, я не можу повірити, що її вже нема.

Галина, мешканка с. Лев’ятина:

- Кажу, йдемо шукати, мужики, хто куди, нас трьох, ще одна сусідка, розійшлися по вільшині. Шукаємо кожну гілочку, Наташа біжить. Думали, то лялька. Бачимо розова курточка.

Тіло зі струмка діставали вже правоохоронці. Чутка про імовірного вбивцю облетіла все село. Люди й досі обговорюють те, як зловмисник жорстоко поглумився над беззахисною дитиною. Родичі й сусіди жахалися оглядаючи понівечене тіло дівчинки.

Віктор Мінько, керівник Радивилівського РВ міліції:

- Труп дівчинки до пояса оголений. Розміщена по річці вперед головою і лицем донизу. При візуальному огляді тіла виявили синяки.

Підозрюваного вже затримали. В міліції стверджують, дитина пішла з п’яним 22-річним молодиком добровільно, знала його раніше. Адже в селі кажуть, щоб заробити на цукерки, діти збирали брухт і здавали його затриманому. Про довірливу та комунікабельну натуру Вікторії розповідають її вчителі.

Валентина Ковальчук, вчителька загиблої:

- Дитина за характером надзвичайно добродушна, надзвичайно щира, дуже лагідна, любила вчителів, надзвичайно довірлива була до людей.

Затриманий - з багатодітної родини. Його брата засудили за знущання над психічнохворою жінкою. Сам підозрюваний теж притягався до відповідальності, колись вдарив міліціянта по голові молотком. Але був тоді покараний умовно.

Віктор Мінько, керівник Радивилівського РВ міліціїґ6

- Він веде себе спокійно, врівноважено, допомагає, бере активну участь у розслідуванні, повністю визнає вину. Йому за такий вид злочину грозить 15 років позбавлення волі, або пожиттєва міра.

Під час похорону в селі пригадували, як рік тому родичі Вікторії мало її не втратили: дівчинка впала у ставок й наковталася води. Та її вчасно помітили. Цього разу доля не подарувала дівчинці другого шансу на життя.

З Рівненської області Тетяна Корпусова, Дмитро Шамшин, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.