Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Зять-кавказець порізав свого тестя та поранив тещу

3 грудня 2009, 13:22
Дата ефіру/події: Четвер, 3 грудня 13:22

Порізав свого тестя та поранив тещу. Потім вісім місяців тероризував родину. Мешканці Київщини весь цей час із острахом згадували свого зятя-кавказця. Нарешті, почули приємну новину: його таки затримала міліція.

Любов Литовченко, постраждала:

- Оце біля дверей у мене ось стоїть оце така сапа. Я надіюсь, що вона нам спасе життя. Біля оцього вікна молоток. Сокирка буде ось біля цього вікна. Ну, вона лежить під діваном. Верніше, отак.

Вилами та сокирою Любов Петрівна обороняла свою родину вісім місяців. Її колишній зять погрожував вбити всю рідню. І то не балачки. Голова сім'ї вже потрапляв до лікарні з ножовими пораненнями.

Любов Литовченко, постраждала:

- Коли вже він почав знову дертися у побиті двері, я подала чоловікові сокиру - і він замахнувся на нього раз. Той злякався, отскочив. Але ж знов, і я ж йому сказала, рубай. Прийшов нас різать, рубай.

Катерина Соловей, мати постраждалої:

- Я в двері заходжу - так кров'ю об'юшено всі ступеньки. Двері розбиті, скла кругом. Крові в хаті повно. І міліціянтів штук 5 було. Якщо б собаку взяли, так його б можна було б вже догнати. А до ранку з'їхалося 20 чоловік міліції. Постояли-постояли, побалакали.

Правоохоронці запевняють, зятя почали шукати одразу. Та спіймати чоловіка гарячим слідом не вдалося. Уродженець Азербайджану одразу втік до Росії.

Віталій Сак, керівник Броварського МВ міліції:

- Відпрацьовано було територію села, відпрацьовані можливі його зв'язки, з ким він товаришував, і в місто Київ виїхали наші працівники. Але, нажаль, затримати по гарячим слідам не вдалося.

Дочка пані Любові вийшла за іноземця, бо завагітніла. Та великого кохання не склалося. Одразу після РАГСу чоловік виявився тираном.

Любов Литовченко, постраждала:

- Зразу, як дочка завагітніла, вимагав, щоб вона зробила аборт. Але у неї проблеми по здоров'ю були що аборт не можна було робить. І з перших днів почав вимагать прописку. Він дуже погана людина, і даже малесеньку дитину бив.

Щоденні сварки та знущання. Зрештою, дружина пішла від нього. Після цього чоловік оскаженів.

Любов Литовченко, постраждала:

- Знов ніс погрози, що дає два дня на те, щоб йому отдали дитину, або він заріже мого сина і онука. Який проживає в Вишгородському районі.

Після нападу на батьків жінці вдалося оформити розлучення. Та її колишній в спокої родину не полишав. Постійно дзвонив на мобільний, погрожував. Затримали нелюда не в Росії, а в Броварах. На одній з центральних вулиць.

Артем Шарпило, заступник командира взводу Броварського МВ міліції:

- Я впізнав цього громадянина. Підійшовши до нього, застосувавши прийоми рукопашного бою, затримав та доставив до Броварського міськвідділу.

Скільки часу спокійно житиме родина Литовченків без колишнього зятя, визначить суд. За різанину йому світить від п'яти до восьми років тюрми.

Тарас Білаш, Святослав Мелешкін. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.