Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кількасот харків’ян стали жертвами телефонної терористки

3 грудня 2009, 14:31
Дата ефіру/події: Четвер, 3 грудня 14:31

Жіночий голос повідомив про вибухівку у двох супермаркетах. Оголосили навіть час імовірних вибухів. У магазинах саме перебувало більше шестисот людей.

До повідомлень про вибухівку у супермаркетах харківська міліція ставиться вкрай серйозно. Бо двічі магазини таки підривали. Цього разу мінування було фальшивим. Щоб переконатися в цьому, правоохоронцям знадобилося чотири години.

Вадим Шкуропатський заступник керівника Дзержинського РВ міліції м. Харкова:

- Поступило на "02" сообщение о том, что заминированы супермаркеты "Восторог" на улице Клочковской и на станции метро Пролетарской. На данный момент работает следственно-оперативная группа, работает взрывотехническая группа, вызвана кинологическая служба с собакой, работают, осматривают данное помещение.

Не знайшовши пекельної машинки, міліція почала шукати мінера. Дзвінок надійшов на номер сто два. Людина, яка телефонувала, назвалася Миколою. Але склалося враження, що абонент тільки прикидається чоловіком: голос скидався на жіночий.

Валентин Фесюнін заступник керівника ГУ МВС у Харківській області:

- Было установлено лицо, которое звонило на данный телефон. После установления было задержано лицо и доставлено в главное управление для дачи показаний по материалам уголовного дела.

Затримана - п’ятдесятисемирічна харків’янка. Чим їй не догодили супермаркети, пояснити не змогла. Правоохоронці припускають, що замінувати крамниці її спонукали життєві проблеми.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.