Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В результаті падіння в триметрову яму ледве не загинула жінка

4 грудня 2009, 08:36
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 грудня 08:36

У Києві ледве не загинула тридцятичотирирічна жінка. Вийшла з будинку і впала у триметрову яму. Наразі постраждала в лікарні. Хто відповідатиме за її каліцтво - поки що невідомо.

Олександр Дем’янчук, кореспондент:

- Ось цей дивний вихід з підвалу важко помітити, коли на дворі темно. Мешканці цього будинку майже рік ризикували потрапити у так звану "вовчу яму". На численні скарги ніхто не реагував. Ніби навмисно чекали, доки хтось потрапить у триметрову пастку.

Якщо місцеві знали про підступне місце, то їхні гості - ні сном, ні духом. Жеківці чомусь не спромоглися бодай на попереджувальну табличку. І ось мають.

Вікторія, консьєрж:

- Ко мне подошел человек начал просить ключи от подвала. Говорю: "У меня нет, а что произошло?" Говорит: "Женщина упала в шахту".

Жінка лежала на чималій глибині. Допомогти бідаці було не просто. Довелося викликати рятувальників. Консьєржка одразу зрозуміла, постраждала - не місцева, адже, виходячи на двір, мешканці будинку завше тримаються лівого боку.

Артур Доня, керівник пожежної частини Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Она просто думала, что это продолжение ступеней. Фонарь не сильно освещал, она оступилась и упала вниз. По нашему прибытию она лежала внизу. Это высота три с половиной метра. И стонала от того, что у нее болела спина. И не чувствовала рук.

Цей технічний вихід - справжня пастка. Рятувальники дивуються, як мешканці елітного будинку на вулиці Героїв Сталінграда перезимували без жертв. Адже за найменшої мряки до отвору небезпечно навіть наближатися. Слизьке мармурове покриття ускладнювало й рятувальні роботи.

Артур Доня, керівник пожежної частини Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Скорая посмотрела, что нужно подымать обязательно на носилках. Жесткое крепление, спустили вниз носилки, закрепили веревками, и аккуратно пытались поднять. Сложность была в том, что шел дождь и мрамор был скользким.

Поки лікарі намагаються поставити постраждалу на ноги, слідчі шукають винних. Наступного дня знімальна група "Свідка" побувала на місці події. Тут - жодних слідів інциденту, немає й попереджень про небезпеку. То ж, не виключено, що в пастку цього дивного архітектурного задуму люди потраплятимуть і надалі.

Олександр Дем’янчук. Олександр Миронк. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.