Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Два автомобіля згоріли вщент на стоянці в Києві

4 грудня 2009, 10:53
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 грудня 10:53

Ще одна серйозно пошкоджена вогнем. Причину пожежі з'ясовують експерти.

Ще кілька годин тому ось це був "Мерседес". Першим зайнявся саме він. Далі - полум’я перекидається на "Шкоду". Три машини за одну годину. Тутешній охоронець згадує - вогонь зупинився на цьому "Нісанові". Якби він не погас, одному Всевишньому відомо скільки машин згоріло б іще. Та власника "Джипа" ця думка аж ніяк не втішає.

Пожежники зазначають: урятував інші автівки не "Нісан", а вітер. Він у критичний момент подув в інший бік.

Олександр Комашко, головний інспектор Оболоноського РУ МНС м. Києва:

- Наслідки пожежі могли бути набагато гіршими, бо автомобілі були встановлені кучно і полум’я могло перекинутись на інші авто.

Яка ж насправді причина пожежі, нині рятувальники ще з’ясовують. Із власницею "Мерседеса" їм так і не вдалося зустрітися. Як це так, щоб такий "Мерседес" сам загорівся, дивуються вони.

Олександр Комашко, головний інспектор Оболоноського РУ МНС м. Києва:

- Лабораторія відібрала зразки, і встановлюєм зараз причину пожежі. Навмисний підпал не виключається. Але як? І не виключається технічна несправність автомобіля.

Тепер водії тутешньої стоянки над згорілими машинами ходять колами, розглядають і хрестяться: на щастя, полум’я їх оминуло. Переїздити зі стоянки не планують, у погані прикмети не вірять.

Тим часом пожежники застерігають: за будь-якої, навіть невеличкої поламки варто везти автомобіль до хорошого сервісного центру. Навіть дорогий ремонт обійдеться дешевше, ніж нова машина.

Борис Сачалко, Олександр Кргугліков, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.