Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині затримали чоловіка, який зґвалтував власну доньку

7 грудня 2009, 09:09
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 грудня 09:09

Зґвалтував власну доньку і дав драла. На Волині затримали зловмисника, що поглумився з 14-річної. Інцидент стався ще у вересні, та поголосу набув тільки тепер, коли підозрюваний втомився бігати країною і прийшов додому.

Повернення ґватівника виявилося бурхливим. Повернувшись з Київської області, де підробляв на будівництві, діяв швидко й агресивно. Ще на порозі віддухопелив дружину, а потім взявся за малу. Силоміць відвів її в поле на розмову, каятися. Діалогу не вийшло. Налякана школярка якось примудрилась дременути назад, додому, і подзвонила в міліцію. Повідомила: при собі зловмисник має кухняного ножа та палицю.

Микола Вовчук, в.о. керівника Іваничівського РВ міліції:

- Буквально першого числа нам стало відомо, що дана особа перебуває у селищі Жовтневому. Ми застосували усі можливі розшукові заходи, щоби затримати дану особу, але було це все марно. Була ніч, було темно, не було видно. Ми звернулися за допомогою до прикордонників. Вони нам надали кінолога із собакою, і в результаті цього собака взяв слід.

Скористатися зброєю Володимирові не судилося. Атака розшукового пса з Львівського прикордонного загону була блискавичною. То ж вже за годину затриманий свідчив. Каже, у Жовтневому опинився по трьох місяцях поневірянь країною. Тікав не так від правосуддя, як від спогадів про скоєне. Через них цілковито втратив сон, двічі намагався накласти на себе руки.

Володимир, затриманий:

- Я даже сам собі не можу пояснити, як це сталося. Я просто не пам’ятаю. І зараз жалкую. Навіть не хочеться за це говорити. Все. Я хочу в камеру.

Він на межі психічного зриву, але слідству пообіцяв допомагати. Затриманому 35, за ґратами вже сидів. Пояснити, чому вдруге пішов на кримінал, не може. За наругу над рідною дитиною Володимирові світить до 10 років. Що відсидить їх, чолов’яга сумнівається. Каже, з такою статтею на тому боці колючки довго не живуть.

Олександр Стернічук, Інна Сухо верхова, Волинська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.