Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігівському парку зґвалтували неповнолітню дівчину

7 грудня 2009, 12:25
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 грудня 12:25

Неповнолітню дівчину зґвалтували і в Чернігові. Так відзначилися двоє місцевих нероб. Напали на неї, коли йшла з братом. Той міг би й захистити сестру, якби не був п'яний як чіпок.

Двадцятишестирічний мешканець Чернігівщини разом із неповнолітньою сестрою приїхав до обласного центру на іменини. Все б нічого, та після рясного гуляння обоє вирішують навідати місцевий нічний клуб. Дорогу до розважального закладу пара обирає найкоротшу: через занедбаний парк поблизу залізничної станції. Не встигли ступити на неосвітлену доріжку, як ось тобі маєш: із темряви виринули двоє незнайомців.

- Один из парней начал избивать молодого человека. А второй за руку оттянул девушку. Оттянул метров 50 от меня в правую сторону, потом заставил эту девушку вступить в половую связь неестественным путем.

Дівчинка щосили пручається, намагається кричати, але одразу замовкає. Як не підкориться - брата вб’ють. А парубка, тим часом, гамселить один із нападників.

- Употреблял спиртные напитки и был сильно выпивши, и самостоятельно не мог передвигаться на ногах. А его сестра 15-летняя боялась за своего брата.

У той самий момент неподалік проходили кілька перехожих, але втрутитися ніхто не наважився. Нападники забрали у жертв мобілку та півтисячі гривень.

Віктор Нагорний, перший заступник керівника Чернігівського МВ міліції:

- Було встановлено, що до зґвалтування причетний чоловік, який вже попадав у поле зору співробітників міліції. Раніше судимий за аналогічний злочин, звільнився в 2006 році. Дав правдиві свідчення, розказав, як все це було. Потерпіла його упізнала, і зараз він знаходиться у СІЗО.

Підозрюваному у зґвалтуванні двадцять п’ять. Він - мешканець Чернігова. Його поплічника-однолітка оголосили в розшук, а постраждала тепер спілкується із психологами. За словами фахівців, якби дівчина знала елементарні правила самооборони, її зустріч із ґвалтівником могла би закінчитися інакше.

Вадим Шаповал, тренер школи рукопашного бою:

- Если она нигде не занималась, если она хоть какие-то навыки физподготовки имеет, прежде всего - освободить руки. И сопровождать это ударами ногой в пах. Какой бы противник не был - это очень эффективный момент. Освобожденной рукой можно вцепиться за волосы, за уши. Мгновенно нужно здесь же разворачиваться и убегать, звать на помощь.

Андрій Герко, Олександр Кругликов, Аркадій Моос, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.