Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Уночі в Голосіївському районі горіла сауна, а в Солом’янському - меблевий склад

7 грудня 2009, 13:07
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 грудня 13:07

Не обійшлося без надзвичайних пригод і в Києві. Уночі в Голосіївському районі горіла сауна, а в Солом’янському - меблевий склад. В обох випадках рятувальники не відкидають версії про підпал. Уже вранці про свої нічні пригоди МНСівці розповідали білоруським колегам і Олександрові Дем'янчуку.

Енвер Барієв, Міністр із питань надзвичайних ситуацій Білорусі:

- Уровень очень достойный, не плохой. Было хорошо подготовлено, и те вопросы, которые рассмотрены, имеют важность для наших министерств и для стран.

За пару годин Білоруський міністр встиг оцінити українських рятувальників. На території 25-ї пожежної частини іноземному колезі продемонстрували роботу бійців у різних умовах. Рятувальники показали все, на що здатні. Та за реальних обставин, кажуть, усе інакше.

А це вже не показуха. Справжня пожежа сталася у Солом’янському районі Києва напередодні візиту іноземного міністра. На цих кадрах ви бачите, як МНСівці намагаються врятувати те, що кілька годин тому було меблевим складом. І хоча рятувальники приїхали швидко, лаковане дерево палало на всю округу.

Володимир Беднарчик, заступник керівника Солом’янського РУ МНС м. Києва:

- Пожежа була досить поширена були залучені додаткові підрозділи. Погасили швидко, але працювали на місці до півчетвертої. Дане приміщення було орендоване, там зберігалися меблі. Меблі з одного з київських магазинів. Не довелося сумувати рятувальникам і в Голосіївському районі. Вони їздили до сауни. Щоправда, не паритися, а гасити. Тією банькою раніше було це згарище. За словами пожежників, вона палає вже втретє. І власник щоразу звинувачує конкурентів.

Ігор Михненко, заступник керівника Голосіївського РУ МНС м. Києва:

- Причина пожежі на сьогоднішній день з’ясовується, але, по поясненням власника будівлі, це є підпал. Була загроза розповсюдження вогню на поряд збувадовану СТО автомобілів.

Тим часом, головні рятувальники України та Білорусі домовилися про спільну боротьбу з надзвичайними подіями.

Олександр Дем’янчук. Олександр Кругліков. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.