Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель Запоріжжя вбив та забетонував своїх батьків

7 грудня 2009, 13:24
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 грудня 13:24

Бетонна могила. Такий останній прихисток отримали двоє пенсіонерів із Запоріжжя. Їх убили й забетонували в гаражі. Все церез гроші. Роль убивці виконала найдорожча людина.

Правоохоронець:

- Металлические двери с калиткой оборудованы одним навесным металлическим замком и внутренним замком. В первом помещении, в которое мы попадаем, у нас имеется углубление в земле, а также сложенные мешки с землей, полиэтиленовые пакеты, а также камни, кирпичи. Имеется проход.

У другому приміщенні - звичайна оглядова яма. Її й шукали правоохоронці.

Правоохоронець:

- При раскапывании грунта было установлено, что на глубине метра находится сверток полиэтиленовый длиной примерно метр пятьдесят. Также имеется еще один сверток на глубине приблизительно 70 см.

Обидва згортки підняли нагору. Поки що невідомо, що там у них. Але специфічний запах підказує: знахідка виявиться страшною.

Правоохоронець:

- В связи с тем, что был зафиксирован специфический запах, нами был приглашен к осмотру судебно-медицинский эксперт. В настоящее время будет произведена распаковка свертка и осмотр его содержимого.

Оглядова яма в гаражі стала могилою для подружжя пенсіонерів. Але й це не найстрашніше. Міліціонери з’ясовують, кому належить гараж. Це й стало найбільшим шоком. Власник - син загиблих. Міліція взялася шукати пенсіонерів після звернення їхнього онука. Куди поділися дід із бабцею, хлопець і гадки не мав. Речі у квартирі, нічого не зникло. Правда випливла під час розслідування.

Андрій Шарнін, заступник керівника управління ГУ МВС України в Запорізькій області:

- Было установлено, что пропавшим гражданам принадлежала квартира, которая согласно доверенности была продана еще в августе 2009-го года.

Продав квартиру, як стало відомо, син загиблих. Чолов’яга мав величезні борги. Іншого способу розрахуватися не вигадав.

Андрій Шарнін, заступник керівника управління ГУ МВС України в Запорізькій області:

- Он решил подделать подпись родителей на доверенность нотариально и продать квартиру, продал квартиру, отдал ее, грубо говоря, за долги. На тот момент его родители работали в санатории. Вернувшись, обнаружили, что фактически квартира им не принадлежит, возник скандал, и в ходе скандала он принял решение убить родителей, и тем самым рассчитаться за все.

Як убивав найрідніших людей, убивця розповідає беземоційно й холоднокровно. Без сліз на очах і тремтіння в голосі. Наче це й не він робив, і то не його батьки.

Затриманий:

- С утра поехал на работу, потом приехал за запчастями, заехал по пути домой, убил мать, потом вернулся на работу, забрал запчасти, потом приехали с отцом домой, и я убил отца.

Потім загорнув трупи у ковдри та поліетилен і повіз до гаража. Там найманий робітник мав уже підготувати яму. Уже пізніше той чоловік став свідком у кримінальній справі.

Свідок:

- Он спустился посмотрел на яму и те два свитка, которые в дальнем углу лежали, посмотрел на свитки и сказал, что их надо закопать. Я тогда подошел к ним, вместе с ним начал их подымать и сюда нести. В свертках было завернуто одеяло, ковер, и пленкой завернуто было. Что в свертках - я не знаю. По весу килограмм 75-80. Я у него тогда спросил, что это такое, а он говорит, тебе лучше не знать.

Після поховання убивця забетонував могилу. За такий злочин світить батьковбивці довічне ув'язнення.

Марина Борисполець, Олександр Вовкодав, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.