Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Підприємець хотів збути півтони протхнувшого пеленгасу

7 грудня 2009, 12:30
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 грудня 12:30

П'ятсот кілограмів морської риби дивним чином опинилися у прісноводній річці Луганці. Як потрапила риба з моря до степу - тепер з'ясовують не вчені, а слідчі.

Спільний вихід на рибалку правоохоронців та рибоохоронців першого дня зими дав свій результат: більше півтисячі кілограмів морської риби - пеленгасу. Знайшли її у степовій річці Луганці. Виявилось, що сюди риба не допливла, а доїхала з вітерцем аж з Маріуполя.

Володимир, затриманий:

- Да, рыба свежая, вчера еще живая была.

Затриманий розповідає: пеленгаса купив на ринку Маріуполя за 8 гривень кіло, аби перепродати в Луганську вдвічі дорожче. Поки їхав, риба почала тхнути. Тож вирішив її скупати, аби надати товарного вигляду.

Віталій Сегеда, в.о. керівника ветеринарної міліції Луганської області:

- Там смехотворный штраф. Но я считаю, самое серьезное - рыбу утилизируем, и тем самым спасем не одну жизнь гражданам города Луганска.

Епідеміологи перехрестилися, коли побачили товар та провели перший аналіз. Кажуть, якби риба потрапила на ринок, наслідки для покупців було б важко спрогнозувати.

Лариса Столярова, головний інфекціоніст м. Луганська:

- Это и тяжелая кишечная инфекция, которая протекает с рвотой и тошнотой. Это и инвазии, которые также требуют лечения долгого.

Між тим, підприємливий бізнесмен відбудеться хіба що легким переляком. Найбільше, що йому загрожує - штраф до 10 неоподатковуваних мінімумів.

Євген Соломін, Луганська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.