Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Харківським правоохоронцям повідомили про замінування супермаркету

8 грудня 2009, 09:41
Дата ефіру/події: Вівторок, 8 грудня 09:41

Сьогодні о восьмій ранку робочий день в одному з харківських супермаркетів почався з евакуації. Анонім повідомив правоохоронців про замінування торговельного центру. Вибухівки не знайшли, тепер шукають того, хто телефонував.

Уранці покупців у супермаркеті було небагато. На повідомлення про можливість вибуху відвідувачі реагували спокійно, а продавці - навіть із гумором: цей заклад мінують не вперше. Скаржаться тільки на холод, гріються в переході метра.

Ганна, продавчиня:

- Обычный день. Работали, всё. Объявили по громкой связи: покинуть помещение по техническим обстоятельствам. Сперва покупатели, потом - персонал. Все спокойно. Все оделись. Не было такого, что в формах повылетали раздетые.

Володимир, мешканець м. Харкова:

- Жду, покуда откроют. Чтоб купить что-то. Потому стоим и ждем, мерзнем покуда.

Шукали вибухівку три години - і не знайшли. Тепер власники торговельної мережі підраховують збитки від вимушеного простоювання і роблять припущення про таємних ворогів бізнесу. Правоохоронці погрожують карою телефонним жартівникам.

Андрій Мухатаєв, керівник управління СБУ в Харківській області:

- Сегодняшнее - тринадцатое на протяжении года сообщение о заминировании тех или иных объектов. Существует определенный порядок действий, где задействуются силы милиции, наши силы, по линии антитеррористического центра в том числе. И устанавливаются лица, которые звонили, если эта информация не подтверждается.

Знайшла й покарала служба безпеки України шістьох із тринадцятьох цьогорічних "мінерів".

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.