Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Алчевську затримано групу грабіжників у захисних пов'язках

8 грудня 2009, 11:12
Дата ефіру/події: Вівторок, 8 грудня 11:12

Епідемія грипу в Україні вже минула, та захисні пов’язки деякі громадяни використовують і досі. Причому, дедалі частіше для скоєння злочинів. Приміром, в Алчевську гурт молодиків в медичних масках оббирав аптеки і крамниці. Утім, добре замаскуватися нападники не змогли.

На злочини троє молодиків виходили вночі. Не зрадили своїм правилам і останнього разу: у крамниці з'явилися близько дванадцятої. Зайшли в медичних масках і, погрожуючи пістолетами, забрали гроші з каси, кілька пляшок горілки та цигарки.

Едуард Косенко, керівник відділу Алчевського МВ міліції:

- Все похищенное они оставили в квартире одного из нападавших. После того, как похищенное было изъято, поступила информация, что они причастны к другим преступлениям.

На карбі кримінальної трійці ще три злочини: двічі пограбували відділ банку та раз аптеку. Схема була однаковою: маски на обличчях, пістолетами залякували.

Лідія, працівниця банку:

- Он передал мне пакеты и сказал мне передать деньги. Он направлял оружие на меня. Сказал лечь на пол.

Валентина, аптекарка:

- Я думала, шутят. У меня такого не было. В масках. "Деньги!" - "Какие деньги?" - "Давай выручку!"

Затримали підозрюваних уже за годину після останнього, четвертого пограбування. Трійця випадково потрапила в поле зору міліціонерів й почала від них тікати. Правоохоронці молодиків наздогнали і під час огляду вилучили зброю.

Борис Морозов, слідчий Алчевського МВ міліції:

- Факты переделки пистолетов еще проверяются и уточняются. С их слов. Приобрели они их на рынке города Антрацита. Пистолеты, якобы, пневматические. В настоящее время проводится следствие, и выясняются обстоятельства их переделки и дальнейшего использования.

Нині всі затримані за ґратами. Якщо суд визнає їх винними, хлопці продовж наступних 12-ти років медичних масок не носитимуть, бо на зоні так не заведено.

Євген Соломін, Луганська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.