Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Івано-Франківській області фінансовий співробітник пограбував власний банк

9 грудня 2009, 12:57
Дата ефіру/події: Середа, 9 грудня 12:57

Перевертень у банку. Вдень він там працює, а ввечері грабує. Та ще й повідомляє про це міліцію. Проте, як виявилося, собі на збиток. У гаражі керівника відділу фінустанови виявили пакунок з грішми з банківського сейфу.

Керівник відділу банку звернувся до міліції. Мовляв, щойно невідомий телефоном сповістив йому про крадіжку готівки. На місце події виїхали правоохоронці. Грошей не було. А ось місце злочину було дивне.

Тарас Козар, старший слідчий Косівського РВ міліції:

- Слідів зломів стін, підлоги, дверей, сейфів, решіток не було виявлено. Тривожна сигналізація була справна, це свідчило, в першу чергу, про причетність банківських працівників до вчинення крадіжки.

Правоохоронці з'ясували, що хтось демонтував камеру спостереження і забрав системний блок із записами.

Віктор Заплітний, керівник Косівського РВ міліції:

- Під час скоєння злочину він зняв відеоархіватор, який архівує всі записи, і розказав, що це все було викинуто у ставок. Після відтворення у ставку за допомогою водолаза було знайдено прилади відео спостереження.

Міліціонери викрили крадія за добу. Як той казав, на злодієві шапка горить. Керівник відділу виказав себе сам.

Віктор Заплітний, керівник Косівського РВ міліції:

- Він казав, що він то заходив в банк, то не заходив, то відкривав, то не відкривав. Коли його спитали, чого він в неділю прийшов у банк, він сказав, що він отримав СМС. Але він сам купив у своєму селі стартовий пакет, вставив у свій телефон і передзвонив управляючому і послав СМС-ку.

Знаючи коди сигналізації, чоловік попередньо її вимкнув, зайшов до каси та витягнув із сейфа всю готівку. Під час обшуку в нього вдома знайшли пакунка з грішми. Правоохоронці нарахували 48 тисяч гривень, 15 з половиню тисяч доларів, 400 фунтів стерлінгів, 5 тисяч російських рублів і майже чотири тисячі євро. На банкнотах навіть були стрічки з логотипом і назвою банку. Проти горе-фінансиста порушено кримінальну справу за крадіжку надто великих розмірів. Затриманий за ґратами.

Володимир Гарматюк, Микола Смага, Івано-Франківська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.