Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Тернополі молодик напився та пограбував три автомобілі

10 грудня 2009, 13:05
Дата ефіру/події: Четвер, 10 грудня 13:05

За годину три автомобілі. Стільки машин устиг обібрати молодик із Тернополя. Щоб веселіше працювалося, надудлився оковитої. Затримати злодія правоохоронцям допоміг службовий пес.

Випив, украв - у тюрму… романтика. Так і тернопільцю Сергію. Якось увечері, аби не було сумно, нажлуктився горілки та й подався бити скло чужих автомобілів - і весело, і збагатитися можна.

Затриманий:

- Побачив машину. Ну, взяв одну, напився, ударив цеглою. Там нічого не було. Пішов, потім пішов далі, узяв другу машину, розбив, але там взяв тільки панельку від магнітофона і сім дисків, і тоді пішов додому.

Та послухати музику з украдених дисків не вдалося. Уже вранці до Сергія завітали правоохоронці. Привів міліцію від однієї з побитих авто до квартири молодика службовий пес.

Затриманий:

- Потім зранку прийшла міліція з собакою, і сказали, начебто, так-то і так-то. Я сказав, що я це зробив, але я був дуже п’яний, наче голову загубив, що я так не буду.

У райвідділку кажуть: молодик зазіхнув на чуже вже не вперше, тож його вибаченням ніхто не йме віри. За скоєне доведеться відповідати за законом.

Анатолій Гуска, керівник відділу МВ міліції м. Тернополя:

- На території Тернополя збільшилася кількість крадіжок, які пов’язані з автотранспортом і незаконним заволодінням самого автотранспорту, злочинці переважно скоюють крадіжки з автомобілів, які не обладнані сигналізацією.

Марина Борисполець, Сергій Шворников, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.