Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Наталі Валевської вкрали подарунок самої Примадонни

11 грудня 2009, 08:47
Дата ефіру/події: П’ятниця, 11 грудня 08:47

Як пограбувати зірку? Свого майна артисти не приховують. Навпаки, розповідають про нього в численних інтерв'ю. А потім хапаються за голову, бо прикраси, мобільні телефони та ноутбуки в них крадуть.

Допоможіть знайти! Зникла зірка!

Наталя Валевська, співачка:

- Шестиконечная звезда с белым золотом. В серединке буква А обозначена, это звезда Аллы.

Усмішка з обличчя Наталі Валевської не сходить. Вона щойно отримала з рук самої примадонни чотирнадцять грамів золота. Відтепер фірмовий медальйон її талісман. Та щастя тривало не довго. Днями співачка його загубила.

Такого варіанта Наталя навіть не розглядає. Мовляв, в її оточенні тільки близькі люди, тож украсти прикрасу ніхто не міг.

Наталя Валевська, співачка:

- Я его один раз уже теряла. Видимо, застежка не очень хорошая. Там такой наряд был: здесь жабо было.

Хоча співачка завважує, публічні люди часто стають жертвами крадіїв.

Коло ж речей, які цуплять у вітчизняних зірок, значно вужче. Здебільшого це мобільні телефони та ювелірні прикраси. Приміром, нещодавно на концерті в Одесі у скрипальки Асії Ахат вкрали годинника, дуже дорогого. Його витягли у гримерці з футляра. Впевнена, це роблять нещирі фанати-фетишисти.

Асія Ахат, скрипалька:

- Совершенно не для того, чтобы дорого продать их. Говоря, что это часы АА, я думаю, что это просто обычное воровство.

Олександр Губенко, старший науковий співробітник Інституту психології:

- Фетишизм - когда это делается бескорыстно, чтоб оно было у меня, чтоб я мог показать друзьям. А если воруют и продают - тогда это не фетишизм, это здравая коммерция, даже меркантильный расчет.

Обкрадають не тільки гримерки. Особливо популярні автомобілі зірок.

Станіслав Котляр, директор агенції з менеджменту:

- Артисты - люди творческие, кучу дорогих и нужных вещей возят у себя в машине: костюмы, компьютеры, фонограммы.

Двічі засмутилася Альона Вінницька. У неї вкрали дорогу цяцьку: робота-песика за півтори тисячі євро. Через нього ще й машину пошкодили.

Альона Вінницька, співачка:

- Мы взяли по глупости, оставили ее в автомобиле. Они просто разбили стекло в автомобиле.

Співачка Катерина Бужинська навіть авто втратила. На нього вона збирала гроші чотири роки. Щойно купила, й одразу - на тобі.

Та легковика повернули. Катерину сповістили про це СМС-кою. Викрадачі призначили час і місце. Артистка з водієм вирушила на шістдесятий кілометр одеської траси. А там стоїть ціле й непошкоджене авто. Довкола ані душі.

Катерина Бужинська, співачка:

- Катерина, я готов упасть перед вами на колени, такого не бывает. Это чудеса, чтоб машину вернули - и потом мне по секрету одни знакомые сказали, что ходили слухи, что эта машина была уже на границе.

На такий розвиток ситуації сподівається й Наталя Валевська. Невдовзі у столиці відбудуться різдвяні зустрічі, які влаштовує сама Алла Борисівна Пугачова. Співачка одна із запрошених. А без подарованого медальйона туди зась.

Наталя Валевська, співачка:

- Кто вернет мне этот кулон? Хотите - через посредников, как угодно, лишь бы вернули. Для меня это очень дорогая вещь, я готова заплатить тысячу долларов.

Олена Ткаченко, Ігор Молчанов, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.