Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську один іменинник вбив другого

11 грудня 2009, 09:56
Дата ефіру/події: П’ятниця, 11 грудня 09:56

Останній день народження. В одному з нічних клубів Луганська не порозумілися двоє іменинників. Конфлікт виник на танцювальному майданчику, потім з’ясовувати стосунки молодики вийшли надвір. Коли словесні аргументи скінчилися, в діло пустили кулаки.

Зараз на цьому місті гвоздики. Саме тут знайшли мертвим Миколу. У нічному клубі разом із друзями він святкував свій 25-й день народження. Все було добре, аж доки молодик не зустрів іншого іменинника. Хлопці почали сваритися.

Марк, підозрюваний:

- Все случилось на танцполе. Он зацепил меня, получился разговор. Он обзывал меня нецензурной бранью, после этого, когда хотел разобраться, получилась драка. Он ударил меня, я, соответственно, его. После этого мы вышли на улицу.

Та легенький морозець не остудив запальної парочки. Коли скінчилися слова, хлопці почали один одного духопелити. Останній удар Марка став смертельним. Микола впав і більше не підійнявся. Його кривдник повернувся до клубу і продовжував гуляти.

Роман Дяченко, керівник відділу Жовтневого РВ міліції м. Луганська:

- Там действительно находится труп. На лице и туловище имеются телесные повреждения. При последующем вскрытии судебно-медицинским экспертом было установлено, что смерть данного молодого человека наступила из-за черепно-мозговой травмы.

Відпочивальники, що були того вечора у клубі, розповіли про конфлікт між парубками. Тому міліціонери знали, до кого йти.

Роман Дяченко, керівник відділу Жовтневого РВ міліції м. Луганська:

- После следственно-розыскных мероприятий в этот же день был задержан 26-летний гражданин, которому избрана мера пресечения - содержание под стражей.

Святкування дня народження для обох парубків стало вирішальним. Один прожив лише чверть століття. Інший розпочне нове життя за ґратами.

Олександр Дем’янчук. Тетяна Погукай. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.