Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині виявлено два викрадених автомобілі: "Фольксваген" та "БМВ"

11 грудня 2009, 11:59
Дата ефіру/події: П’ятниця, 11 грудня 11:59

На Житомирщині правоохоронці виявили два викрадених легковики: "Фольксваген" і "БМВ". Першого взяли двоє молодиків із Волині, щоб доїхати з Києва додому. А ось БМВ викрали ще рік тому у Львові.

Рутинна зупинка евакуатора, який перевозив дорогий "БМВ Х5", дала несподівані результати. Житомирські міліціонери з'ясували: ані водій платформи, ані чоловік, що назвався власником легковика, документів на машину не мали. Та ще й транзитні номерні знаки з іншого авто.

Руслан Кошарний, інспектор УДАІ УМВС у Житомирській області:

- Номерні знаки на авто з "Ланоса", а саме "БМВ" в угоні.

Новоспечений власник каже: так мріяв про "БМВ", що віддав за авто дві власні машини, "Шевроле" і "Форд", ще й грошенят докинув. А доручення на легковик продавці обіцяли передати дещо згодом. Довірився даремно, зазначають правоохоронці, "БМВ" ще рік тому вкрали у Львові.

Затриманий:

- Підказав мені товариш, що є "БМВ". Але я хотів дуже це авто давно, і підказав, що можна її купить дешевше, а решту суми можна буде потім віддати.

Хто в цій історії ошуканий, а хто - злодій, з'ясує слідство. Авто ж не тільки крадене, а й з усіма ознаками веселого життя. У салоні "бумера" правоохоронці знайшли залишки наркотиків. Та затримані клянуться: і про дурман нічого не знають.

Олександр Райковський, Василь Кравцов, Житомирська. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.