Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Лиза Бараш, рак крові

11 грудня 2009, 12:55
Дата ефіру/події: П’ятниця, 11 грудня 12:55

Героїня нашого наступного сюжету теж, можливо, ходитиме до дитячого садочку. Але спочатку маленькій Лізі потрібно видужати. Вона хворіє на рак крові. Та аби вилікувати цю страшну недугу, потрібні гроші. Вони - шанс на життя.

Це маленьке дівча в рожевому - Ліза Бараш. Вона нещодавно навчилася ходити і радісно демонструє свої вміння перед камерою. А ще любить іграшки, які рухаються, і смачно поїсти. Зрештою, нічим не відрізняється від інших дітей цього віку. Окрім одного.

Про рак крові, мовою медиків, гострий лімфобласний лейкоз, у своєї доньки Ганна дізналася лише місяць тому. Відтоді маленька Ліза оселилася в лікарні. За чотири тижні лікування Ліза вже відчула, що таке рак і як тяжко його побороти.

Ганна Бараш, мама хворої дівчинки:

- На данном этапе мы прошли восемь химий уже.  Вот вчера принимали химию, но приостановились перед этим, потому что у нас была пневмония.

Цей місяць - лише початок.

Ганна Бараш, мама хворої дівчинки:

- Была рыженькая и кудрявая девочка. Осталось у нас уже мало, начали выпадать волосы, будут дальше реснички и бровки…это все впереди у нас.

Людмила Чмут, заввідділу онкогематології Житомирської обласної дитячої лікарні:

- Полный курс химиотерапии занимает около полугода. Лиза прошла только месяц. То есть это, фактически, одна шестая того пути, который ей придется пройти.

Двадцятирічна Ганна підготувалася до боротьби за життя малої морально. Утім, не матеріально. Вона виховує донечку сама. Батько Лізи від власної дитини відмовився. За місяць лікування жінка вже витратила десять тисяч гривень.

Людмила Чмут, заввідділу онкогематології Житомирської обласної дитячої лікарні:

- Есть государственная программа, по которой мы получаем централизовано закупленные медикаменты, не сто процентов покрывается потребность детей, а где-то около пятидесяти процентов. А некоторых препаратов и того меньше

Рак крові не смертельна хвороба. Більшість дітей може її перебороти й нормально жити. Та для одужання потрібні терпіння, сили і… десятки тисяч гривень.

Ганна Бараш, мама хворої дівчинки:

- Прошу всех добрых, чувствительных людей помочь моей дочери, Елизаветте, прошу. Деньгами, медикаментами. Такое врагу не пожелаю, не сталкивайтесь никто с такими проблемами.

Марина Борисполець, Олександр Мироненко, НТН.

 

Реквізити для поповнення поточного рахунку:

Банк: РАФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ
МФО: 380805
Отримувач: БАРАШ ГАННА СТЕПАНІВНА
Рахунок: 262052002237

Телефон мами: 097 623-83-29 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.