Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Голос "зі стелі" наказав матері вбити власну дитину

14 грудня 2009, 14:21
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 грудня 14:21

Жах на Вінничині. Нетвереза мати вбила свою шестимісячну доньку. Жінка стверджує: вдарити дитину головою об грубку їй наказав невідомий голос. Справжню ж причину скоєного з’ясовують правоохоронці.

Приголомшливе своєю безглуздістю та жорстокістю вбивство скоєно в одному з сіл Калинівського району. До міліції зателефонував голова сільради й повідомив: місцева жителька зізналася, що вкоротила віку власній 6-місячній донечці. Приїхавши на місце, міліціонери побачили неживе тільце немовляти та матір, що ридала.

Микола Господарець, керівник Калинівського РВ міліції:

- Було з’ясовано, що трагедія відбулася в неповній сім’ї. Мама виховувала. Ростила малолітню дитину. Слідству потрібно буде з’ясувати причини, і що спонукало до таких дій. Зокрема, з боку матері по відношенню до своєї дитини.

Зі слів жінки, напередодні трагедії, вона зі своїм колишнім співмешканцем, батьком немовляти, святкувала його 40-річний ювілей. Продовж півроку, по тому як народилася дівчинка, парочка жила окремо. Чоловік не визнавав дитини за свою. Неодноразово казав, що забере кохану до себе, але вона повинна позбутися маляти. Жінка відмовлялася. Тієї страшної ночі вона нібито почула голос "зі стелі", що в дитини квадратна голова і її треба вбити. Мати взяла немовля за ноги і тричі вдарила його голівкою об грубку.

Підозрювана:

- В калясці мала. А я на ліжку. А потом мені приснилося, що хтось сказав: кинь її об плиту. Там де палити дровами. Я взяла і кинула.

Потім спокійно поклала немовля в ліжечко й почала колисати. За деякий час нахилилася до нього, щоб поцілувати, а воно вже захололо. Збагнувши, що накоїла, побігла викликати міліцію. Сусідів шокувало те, що сталося. Вони характеризують жінку лише як дбайливу матір.

Лідія Галайко, сусідка:

- Доглядала. Вона в неї постірана була і нагодована. Не худенька дитина така була. Вона з нею дуже носилася. По-моєму, так як повинна бути мати.

Водночас правоохоронці розповідають: жінку раніше вже позбавляли батьківських прав, адже вона є матір’ю ще п’ятьох дітей, яких виховують на Закарпатті в будинку сімейного типу. Нині затримана в ізоляторі. За фактом убивства немовляти вирішують питання порушення кримінальної справи.

Юлія Шипунова, Руслан Каричинський. Вінницька область НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.