Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Троє катували інваліда праскою, щоб його мати сказала, де гроші

14 грудня 2009, 15:04
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 грудня 15:04

Щоб жінка сказала, де гроші сховала, в неї перед очима троє вилупків катували сина-інваліда. Бузувіри врешті збагатилися аж… жменею радянських монет. Жахливий напад скоїли в Олександрії на Кіровоградщині. З награбованим злодії не пробули на волі й години.

"Нелюди! Ну, а як їх ще назвати?" - кричить від розпуки Тетяна Матвіївна. "Уриваються серед ночі до старенької жінки три бугаї й беруться знущатися з неї та її хворого сина".

Тетяна Матвіївна, постраждала:

- Палкой бьют по ногам, я резко охнула, упала, сильно зашиблась, конечно. Один кричит: "Где деньги? Давай-давай деньги!"

Грошей нема, на ремонт будинку витратили, згадує свою розмову з покидьками бідолашна бабуся. А вони не ймуть віри. Обкладають сердешну брудним матюччям, а сина-епілептика скручують і навіщось умикають праску.

Тетяна Матвіївна, постраждала:

- Ну, они включали этот утюг, приставляли к нему разов 5 или 6. Он, конечно, кричал.

Коли зрозуміли, що від таких процедур епілептик може померти, праску відставили. У будинку все догори дриґом перекинули. Поживи так і не знайшли. Нападники взяли телевізора, колекцію радянський монет і накивали п'ятами.

Дмитро Демура, інспектор патрульної служби Олександрійського МВ міліції:

- По гарячим слідам нами були виявлені троє невідомих осіб, які потрапляють під орієнтування. Були доставлені до Олександрівського МВ.

Третього бузувіра схопили наступного дня. У затриманих виявили награбоване. Сім років волі хлопці виміняли на монети з карбом Леніна й Толстого.

Дмитро Ільчук, Віталіна Бевзенко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.