Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Затримали жінку, яка спустила в унітаз власну дитину

15 грудня 2009, 11:29
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 грудня 11:29

Жінку, що спустила в унітаз власну дитину, затримали в Житомирі. Сам інцидент стався наприкінці квітня. Слідчі вже навіть не сподівалися знайти підозрювану. Та за вісім місяців дітовбивцю таки знайшли.

Навесні 2009-го житомирські залізничники знайшли на коліях мертве немовля. Про страшну знахідку одразу повідомили міліціонерів. Висновкам експертів вжахнулися навіть досвідчені оперативники. З’ясували, що немовля змили в туалет потяга.

Микола Чернушич, керівник лінійного відділу міліції на станції "Житомир":

- Причина смерті дитини, згідно експертизи, - зіткнення тіла з болтами та кріпленнями верхньої будови колії.

Пошуки вбивці теплим слідом були безрезультатними. Не допомогли й десятки оголошень з прикметами підозрюваної. За кілька місяців слідчі вже не вірили в успіх розслідування.

Микола Чернушич, керівник лінійного відділу міліції на станції "Житомир":

- Проведено великий об’єм роботи щодо перевірки усіх пасажирів всіх можливих які слідували і в цей час перебували у потязі і мали при собі засоби мобільного зв’язку було встановлено осіб які проїхали у даний час ділянку, де скоєно злочин.

Правоохоронці перевірили тисячі власників телефонів, і таки знайшли головну підозрювану. Двадцятишестирічна жінка була вражена. Захоплена зненацька, вона зізналася. А от журналістів "Свідка" затримана спробувала розжалобити, й навіть пустила сльозу.

Затримана:

- Скажіть за що вас затримали за скоєння злочину.

- Якого? Я не можу говорити.

- Ви жалкуєте про те, що сталося?

- Жалкую.

Натомість слідчим горе-матуся розповідала жахи господні. Мовляв, дитини не хотіла. А коли народила, вирішила позбутися немовляти. Спустила, як непотріб, в унітаз.

Микола Чернушич, керівник лінійного відділу на станції "Житомир":

- Роди відбулися в службовому приміщенні вагона і, так як вона пояснила, умисно спричинила смерть дитини, яка була викинута з вагону.

Наразі слідчі готують матеріали справи до суду. Дітовбивця піде в тюрму надовго. На волі в неї залишилася восьмирічна донька.

Олександр Дем’янчук. Святослав Мелешкін. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.