Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Харківські хулігани розтрощили 13 трамвайних вагонів

15 грудня 2009, 13:43
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 грудня 13:43

Тринадцять трамвайних вагонів не вийшли вранці на маршрути у Харкові. Вночі невідомі пробралися в депо і розтрощили їх. Бешкетників тепер шукає міліція. А харківський "Електротранс" підраховує збитки і цікавиться, де в той час була охорона.

Трамваї не просто розтрощили, розповідають у депо. Невідомі підключили вагони та гралися, наче в квача зіштовхували вагони один з одним. Звуки почули робітники парку, які працювали вночі.

Микола Радченко, головний інженер "Міськелектротранс":

- Перегонщица, которая выгоняла на площадку вагон, услышала глухие удары на площадке. Она оставила вагон и вернулась на территорию ремонтного цеха, чтобы предупредить мастера и сообщить. Взяли перегонщиков, мастера и пошли на площадку туда посмотреть, что там случилось.

Викликали міліціонерів. Ті оглянули місце злочину, зібрали докази, тепер розшукують винних.

Ігор Шередега, в.о. керівника відділку Московського РВ міліції м. Харкова:

- Был собран первичный материал. Сейчас все силы Салтовского отдела милиции мобилизованы на раскрытие данного преступления.

У керівництва комунального підприємства "Міськелектротранс" є запитання до охорони. Стежить за порядком у депо приватна фірма.

Сергій Почепецький, директор "Міськелектротранс":

- Что делала, чем занималась охрана? Я сам не знаю, чем она занималась. На все вопросы к охране они говорили: мы ходили - все было нормально. Как было нормально, если повреждены 12 вагонов, я не знаю.

Якщо слідство дійде висновку, що охорона проявила недбалість, від послуг фірми відмовляться, обіцяє директор. В місті ж подейкують, що бавилися у депо колишні працівники. Справи у трамвайників не вельми добрі, їм кілька місяців не платять зарплатні. Мовляв, скривджені таким чином помстилися, адже, звичайний хуліган навряд чи зможе зрушити з місця трамвай.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.