Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чернігівські парубки грабували дівчат за допомогою "Клофеліну"

15 грудня 2009, 12:22
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 грудня 12:22

Щоб виникло бажання скоїти злочин, багато не треба. Достатньо залізти в шухлядку... до рідної матусі. Саме на кримінальну доріжку став мешканець Чернігова.

Після смерті матері двадцятип'ятирічний Сергій надумав перебрати її речі. Серед купи непотрібного його увагу привернула яскрава упаковка пігулок і написом "Клофелін".

Сергій Ярош, заступник керівника відділу Чернігівського МВ міліції:

- У него мама ранее работала врачом. Он нашел у нее в аптечке таблетки, прочитал в Интернете, как ими пользоваться, чтобы не передозировать и не привести к летальному исходу.

Знахідка виявилася сильнодійним снодійним, тож охочий до пригод парубок одразу розповів про неї своєму товаришеві. А вже за кілька днів у обох колишніх зеків визріває нехитрий план.

Світлана, постраждала:

- Мы вечером гуляли с подружкой. Это была пятница. Подошли два парня молодых. Представились, предложили познакомиться, предложили за знакомство выпить. Мы отказывались, но они настояли: "Девчонки, не бойтесь, все нормально".

Ось дівчатка біжать "до кущиків", а в цей час їм у коньячок потрапляє пігулка "Клофеліну". Результат приголомшує зловмисників: їхні нові подруги майже одразу "відключаються".

Світлана, постраждала:

- Я проснулась где-то через полтора часа. Я проснулась - ничего нету. Нет ни золота, ни телефона, ничего. Подруга лежала на земле без сознания. Мы вызвали скорую.

У дівчини серйозне отруєння, за її життя відчайдушно бореться бригада реаніматологів. А окрилені успіхом грабіжники знову за своє.

Сергій Ярош, заступник керівника відділу Чернігівського МВ міліції:

- Начали поступать заявления от молодых девушек, жительниц города Чернигова о том, что после совместного распития спиртных напитков с двумя молодыми парнями они засыпали, а просыпались в разных частях города, во дворах, в основном. При себе уже не обнаруживали золотых изделий и других ценностей, включая мобильные телефоны.

Зловмисників підвела зовнішність - більшість жертв докладно описали їхні прикмети. Тепер обидва спілкуються зі слідчими.

Сергій, підозрюваний:

- Таким образом пытались заработать. Я не знаю. Кто-то, не помню, говорил, что сыпят и по 5 доз, но это ж люди умирают действительно. Я не хочу, чтоб кто-то умер, зачем оно мне надо. Максимум - одну, чтоб нормально заснуть.

На карбі грабіжників семеро жертв, двоє з них мало не позбулися життя. За це обох парубків знову запроторять за ґрати. Цього разу надовго.

Андрій Герко, Сергій Бриль, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.