Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Черв'яки, що посипались зі стелі, видали захований труп

16 грудня 2009, 10:49
Дата ефіру/події: Середа, 16 грудня 10:49

Він у кімнаті, труп його друга - на балконі. І так кілька тижнів. Невідомо, скільки б іще вбивця тримав тіло у квартирі, якби не випадок. І черви.

Олена Семенівна мешкає на третьому поверсі. Над її квартирою ще є четвертий, а невелика тріщина на стелі додає жінці чимало проблем.

Сусідка загиблого:

- У нас дом старой постройки, начнем с этого. С тридцать шестого года и когда соседи делали ремонт, у нас вот тут, где затирка такая, пошла такая стрелка-лучик, ну, и время от времени она чуть-чуть увеличивалась. И когда по верху ходишь, там песок сыпался.

До піску зі стелі Олена Семенівна вже майже звикла. Але коли звідти посипалися черв’яки - жінка отетеріла.

Сусідка загиблого:

- Захожу в комнату - вот тут опарыши, вот в этом месте. Откуда прыгают - не знаю. Я уже и лестницу поставила, я уже и смотрю, вот они падают и падают. Я их брала то руками, то салфеткой и в унитаз смывала.

Таких дарунків з неба жінка терпіти не стала. Подалася з’ясовувати, звідки нагорі взялися черв'яки. Над помешканням Олени Семенівни - комунальна квартира. Жінка застала вдома тільки нову сусідку. Коли разом зайшли до проблемної кімнати, відчули запах протухлого м'яса.

Сусідка загиблого:

- Лариса, говорю, а вы не против, если я подойду к балкону, посмотрю? Лежит одеяло. А я еще и думаю, вот, думаю, дожился, чтобы мусор прятать под одеяло. Она откинула край одеяла и говорит, точно: нога и человек. Она говорит, может, он там спит? Когда она его толкнула ногой - никакой реакции. И тогда мы уже стали звонить.

Міліція на балконі знайшла гнилого трупа. З’ясували, що то - тридцятисемиріний Микола, однин із мешканців комуналки. У вбивстві одразу запідозрили господаря кімнати. Після затримання Олександр усе розповів.

Юрій Одрина, керівник Білоцерківського МВ міліції:

- Між ними виникла бійка, в результаті чого Кривенда наніс тілесні пошкодження в область голови монтуванням. Після чого він із своєї кімнати труп Гнідка перетягнув у свою кімнату і поклав на балконі, попередньо прикривши одіялом і дошками, які знаходилися в кімнаті вбитого.

Затриманий і загиблий були друзями, частенько разом прикладалися до чарки. Врешті, горілка привела одного в могилу, іншого - за ґрати.

Марина Борисполець, Дмитро Денисов, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.