Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У буковинському селі брат задушив брата

16 грудня 2009, 11:18
Дата ефіру/події: Середа, 16 грудня 11:18

Брат убив брата. Трагедія сталася в буковинському селі. Сусіди називають причину: горілка. Звичну для українського суспільства історію про шкідливість пияцтва розкажуть наші кореспонденти.

Подія у буковинському селі розбурхала всю область. Двоє братів не порозумілися між собою, і в результаті один позбавив іншого життя.

Світлана Флікян, журналіст:

- Ще зовсім недавно брати поралися по господарству. Мешкали і хазяйнували вдвох. Тепер тут порожньо. На обійсті залишилися хіба що кури. А батьківська хата стала свідком трагедії.

Молодший брат, тридцятисемирічний чоловік, зловживав спиртним. Старший - сорокап’ятирічний, нещодавно повернувся з в’язниці. Суперечок поміж ними не чули, говорять сусіди. Все було як завжди і того лиховісного дня.

Ліля, сусідка:

- Он пришел в шесть часов вечера к моему мужу и говорит: "Дай мне, пожалуйста, одну сигарету". Мой еще кричал: "Как, я буду покупать сигареты и тебе всегда давать?" Дал ему две сигареты, он ушел, и все. А потом пришел сосед и сказал, что уже убили.

Ігор, сусіда:

- Работали они до этого днем, соседи рассказывали, что они кололи дрова назиму. Целый день работали, под вечер младший, он же был инвалидом, получил пенсию, пошли в магазин, купили продуктов.

Окрім харчів, вочевидь, запаслися і спиртним. Сварка через дрібницю переросла в бійку. Старший побив молодшого.

В’ячеслав Хабайло, керівник сектора УМВС України у Чернівецькій області:

- Провівши розтин тіла, судмедекспертами було встановлено, що смерть наступила не в результаті ударів по тулубу і голові, а смерть наступила в результаті механічної асфіксії. Тобто, брат, просто кажучи, задушив свого рідного брата.

Після того братовбивця підійшов до односельця й зізнався у скоєному. Родичі не вірять, що це скоїв старший брат. Мовляв, важкий характер був саме в молодшого, та й він пив більше.

Ілля, родич:

- Потому что я знаю, что он не мог творить такого. И всё.

Крапку в справі поставить суд. Підозрюваному світить до 15-ти років позбавлення волі.

Світлана Флікян, Андрій Соколовський, Чернівці, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.