Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Тернополі колишній злодій-рецидивіст повторно затриманий за крадіжкою

16 грудня 2009, 12:57
Дата ефіру/події: Середа, 16 грудня 12:57

У Тернополі на ті ж граблі наступив злодій-рецидивіст. 37-річний чоловік третину життя провів у буцегарні. Схоже, досвідчений крадій втратив форму, адже затримали його під час банальної крадіжки мобільника.

Коли міліціонери затримали 37-річного тернопільця, то неабияк зраділи. У дев’яностих його вважали невловимим. Входив до організованого злочинного угруповання, що спеціалізувалося на викраденні автомобілів. Чимало городян тоді постраждали від спритного злодія. Півроку тому він звільнився з колонії і знову взявся за старе. Цього разу цупив дорогі мобілки. На цьому й погорів.

Анатолій Гуска, керівник відділу Тернопільського МВ міліції:

- Затримали 37-річного багаторазово судимого громадянина міста Тернополя, який скоював крадіжки та грабунки на території міста. На сьогодні йому доведено 2 грабунки, тобто, два злочини, які передбачені статтею 186.

Юрій Мудрий, слідчий Тернопільського МВ міліції:

- Підозрюваний раніше неодноразово судимий. Згідно довідок, сім раз до цього судимий за різні крадіжки.

За словами слідчих, чоловік діяв зухвало. Йому було байдуже, де красти: тиха кав’ярня чи людний офіс. Працював під гаслом: "Прийшов, побачив, вкрав". Жертви не раз наздоганяли його, та колишній зек давав відсіч.

Юрій Мудрий, слідчий Тернопільського МВ міліції:

- Він відкрито викрадав майно. Мається на увазі, по першому факту крадіжка мобільного телефону. Забіг в приміщення - і викрав, і вибіг.

Тепер чолов’яга повернеться до звичних місць. Міліціонери сумніваються, що там він виправиться, адже красти для рецидивіста - чи не єдиний сенс життя.

Олександр Дем’янчук. Сергій Шворников. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.