Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Київські грабіжники винесли кілограм золота з ювелірної крамниці

17 грудня 2009, 12:35
Дата ефіру/події: Четвер, 17 грудня 12:35

У Києві розбійники відвідали ювелірну крамницю. Серед білого дня винесли кілограм золотих прикрас.

Майже новенький молоток, яким розбивали скло, спустошена вітрина та кілька відбитків долонь на склі. Це все, що лишили двоє спритників. А от забрали чимало.

Наталія Сторожик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Грабіжники викрали чотири планшети з ювелірними виробами, серед яких було понад 100 ланцюжків золотих, понад 100 каблучок та майже 20 браслетів. Всього ювелірних виробів вони викрали майже кілограм.

Грабіжники під час злочину поводилися нахабно та спокійно. Двоє чоловіків серед білого дня без масок і жодних пересторог увійшли до магазину. Походили, роздивилися прикраси. Потім розбили вітрину, витягли золото. І так само спокійно, без метушні, вийшли з ювелірки. Продавщиця дуже перелякалася, адже, говорить, їй погрожували зброєю.

Наталія Сторожик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Був предмет, схожий на пістолет. Чітко сформулювати, що за предмет був, поки що не можливо. Може, була справжня зброя, а може іграшковий пістолет. Жінка була дуже налякана, тому пояснити нормально не може.

Ви бачите, як на місці працюють слідчі та кінологи: вишукують бодай якісь зачіпки. Втім, приїхали міліціонери запізно - грабіжників уже й слід запав. Діяти їм було комфортно. Адже в магазині немає ані охорони, ані відеоспростереження. Є тільки тривожна кнопка, яку перелякана продавчиня натиснула запізно.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- В разі, якщо є якась небезпека, навчати свій персонал вчасно натискати кнопку тривожного виклику. В цьому разі це було зроблено тоді, коли злочинці вже покинули ювелірний магазин.

Правоохоронці вже склали фотороботи злочинців. Утім, вони не надто точні. Бо налякана продавщиця детально згадати обличчя нападників не змогла. А міліція цьогорічні напади рахує. Кажуть, на ювелірку це вже 17-ий. І це лише у столиці.

Борисполець, Аркадій Моос, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.