Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чоловік забув, що скоїв зґвалтування

18 грудня 2009, 10:55
Дата ефіру/події: П’ятниця, 18 грудня 10:55

Щоб стати ґвалтівником, не обов'язково мати божевільний вигляд і сходити слиною. Можна бути врівноваженим чоловіком, порядним сім'янином і добрим батьком. То що ж перетворює людину на звіра - дізнаєтеся з нашого наступного сюжету.

Яким же було здивування двадцятип’ятирічного Петра, коли одного ранку до його оселі завітали міліціонери. На очах в ошелешеної родини добропорядного чоловіка, батька двох дітей заарештували за підозрою у зґвалтуванні.

Підозрюваний:

- Что делать, что делать. Я не знаю.

- Но ты совершал это?

- Я вообще не помню это всего, что я совершал.

У відділку затриманому нагадали, як кілька днів тому він, п’яний, як чіпок, серед ночі вдерся до оселі самотньої селянки. Від того, що там накоїв, жінка мало не віддала Богові душу.

Леонід Голобля, керівник Снігурівського РВ міліції:

- Дом был не закрыт. Он вошел в дом, избил потерпевшую фонариком, который впоследствии был изъят. После избиения совершил изнасилование в извращенной форме.

Задовольнив хіть, поплентався додому й спокійно ліг спати. Знайшли нападника швидко, бо встиг добряче наслідити.

Юлія Леонтюк, слідчий Снігурівського РВ міліції:

- Было установлено, что эту бутылку водки распивали в баре, и после этого человек, который подозревается, оставил ее возле дома потерпевшей. Также на месте происшествия было изъято женское белье: женские трусы, на которых были следы спермы.

Леонід Голобля, керівник Снігурівського РВ міліції:

- Причина совершенного преступления - это употребление спиртного. Было выпито большое количество, и человек себя не контролировал. По данному факту возбуждено уголовное дело по признакам части первой ст. 153 УК.

Нині Петро в СІЗО. Спілкуватися із слідчими не бажає, сподівається вимолити прощення у своєї жертви. Однак правоохоронці оптимізму підозрюваного не поділяють. Мають серйозні підозри, що йому відбирає пам’ять не вперше, а жертви кримінальної амнезії просто бояться розголосу.

Андрій Герко, Владислав Гнатенко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.