Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 16 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині чоловік потрапив під гарячу руку п'яничок

22 грудня 2009, 09:13
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 грудня 09:13

Жорстоке вбивство на Миколаївщині. В одному з сіл двоє п'яних жінок з кавалером зайшли до крамниці. Там посварилися з молодою парочкою і влаштувати бійку. Юні суперники втекли, а веселе товариство розтрощило голову сторонньому чоловікові.

Затримана:

- Купили мороженое, сели за столиком, пива купили. Сели выпить, и подсела пара молодая, и начали с нас прикалываться. И Таня начала ругаться с ними. Ну, так началась драка.

У сільській крамниці дві компанії чубилися не довго. Молодик зі своєю дівчиною швидко вгамував двох п'яних подруг та їхнього кавалера. Під час бійки чолов'яга розбив скло вітрини й розрізав руку. Юна парочка втекла. Підпилі ж подруги залишилися з пораненим горілчаним братом.

Затримана:

- Нас забрала скорая.

- И больше ничего не было?

- Нет, больше ничего не было, потому что мы оказались в больнице. Потом нас с больницы забрали сюда.

Та історія не закінчилася. Коли бешкетники чекали на швидку, до крамниці зайшов сторонній чоловік. Він повертався з роботи й хотів купити додому харчів. Та замість хліба з порога дістав стусанів від розлючених подруг. Били бідолаху по голові.

Олександр Дячкин, керівник Миколаївського РВ міліції:

- Зашел совсем посторонний мужчина, шел с работы, отец пятерых детей. Зашел в магазин. В этот момент разъяренные женщины напали на него, избили, нанесли по голове несколько ударов.

З розбитою головою чоловік дійшов додому. Його дружина намагалася самотужки зупинити кровотечу. Та марно, коли травмований переодягався, знепритомнів і миттєво помер.

Марина Херовимчук, співробітниця УМВС України в Миколаївській області:

- Он получил удары в голову в форме розочки. Скорее всего, его били бутылкой, очень глубокие раны. Как позже установили судмедэксперты, мужчина умер от закрытой мозговой травмы.

За кілька годин п'яну компанію затримали та відвезли в райвідділок. Проти жінок можуть порушити кримінальну справу за вмисне вбивство. Навіщо подруги так жорстоко побили сторонню людину, вони так і не пояснили.

Тарас Білаш, Владислав Гнатенко. Миколаївська область. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.