Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці горіла хрущовка, одна людина загинула

24 грудня 2009, 10:02
Дата ефіру/події: Четвер, 24 грудня 10:02

Одна людина загинула, дев’ятьох урятували. Та радості в очах щасливців немає. Кажуть, Новий рік зіпсовано. Спілкувався з погорільцями Олександр Дем’янчук.

Цей будинок ніби після бомбування. Перехожі озираються. Моторошно. Угорі стіни під товстим шаром сажі. Дихати тяжко. Та вчора було страшніше, кажуть постраждалі. Пожежа на третьому поверсі відрізала їм вихід на вулицю. Одним із першим на виклик приїхав рятувальник Олександр Кучеравлюк. Разом із водієм авто драбини кинувся рятувати людей.

Олександр Кучеравлюк, керівник варти Подільського РУ МНС м. Києва:

- С другой стороны люди уже повыходили на балконы, начали открывать окна и просить о помощи, потому что задымление стало плотным, с открытым пламенем, третий этаж разгорался.

Оксана, мешканка будинку:

- Мы выходили через балкон, потому что у нас туда балкон выходит. А люди, у которых нет балкона, выходили через окна сначала нижние этажи потом пятый.

Оксані довелося найскладніше, адже на руках був трирічний син. Малюк досі не забув вечірнього жаху.

Оксана, мешканка будинку:

- Мальчик испугался, домой не хочет идти.

Коли одні еменесівці рятували людей, інші дісталися осередку вогню. Господаря квартири номер вісім знайшли мертвим на кухні.

Надія, мешканка будинку:

- Ему лет 76-77, он с палочкой ходил.

- Не припускаєте із-зі чого це могло статися?

- Не знаю. У нас в квартирі холодно може обігрівач був.

Окрім огрівача рятувальники мають іще дві версії пожежі.

Олександр Кучеравлюк, керівник варти Подільського РУ МНС м. Києва:

- Причина еще в процессе выяснения, но реально в кухне оказался электорощит в углу. Ну, и соседи видели, что пожилой мужчина за час до трагедии курил в окне кухни.

Олександр Дем’янчук, кореспондент:

- Зайнялося ось у цій квартирі, її старий господар загинув. Його сусідам пощастило. Та люди не знають: чи радіти, чи плакати, адже у помешканнях знаходитися просто не можливо.

Когось затопило, когось зачадило. Мешканці будинку забули про новорічний клопіт. Тепер вони сушать голови, як дати лад у квартирах. Кажуть, доводиться мерзнути з відчиненими вікнами, аби не вчадіти від смороду.

Олексендр Дем’янчук. Олександр Данилов. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.