Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині грабителю не вдалося обчистити ювелірну крамницю

24 грудня 2009, 11:47
Дата ефіру/події: Четвер, 24 грудня 11:47

Без подарунків до Нового року мало не лишилися сотні жінок Сумщини. Якраз у розпал передсвяткового шопінґу в місті Шостці пограбували ювелірну крамницю. Зловмисник молотком розтрощив скляні вітрини й нагріб коштовностей майже на 60 тисяч гривень. Багатієм побув хвилин зо дві.

Продавщиця крамниці:

- Мне было очень страшно. В первую очередь, когда он только зашел. Мы хотели уже закрываться, уходить домой, такое веселое настроение было. Залетает мужчина с молотком.

До ювелірної крамниці зловмисник ускочив за 10 хвилин до закриття. Напівп’яний, розмахував молотком і обклав продавщиць лайкою.

Віктор Вітинник, керівник Шосткинського відділу ДСО:

- Преступник пришел в расчете на то, что не будет в магазине покупателей, он будет сам, сможет закрыть внутри магазина продавцов. Но продавцы сориентировались, покинули магазин, при этом нажав кнопку тревоги. 2 минутки - немножко девчонки померзли на улице.

Двері за продавщицями нападник замкнув, лишився з віч-на-віч із коштовностями.

Володимир Забловський, міліціонер-кінолог:

- С нами же были продавцы. Они сказали: "Откройте, пожалуйста, здесь никого нет". Приоткрыл замок и посмотрел в щель. После чего туда зашли мы. Витрины магазина разбиты, золотые и серебрянные изделия лежат на полу.

У приміщенні чоловік трощив вітрини і згрібав усе, що було напохваті: каблучки, ланцюжки, сережки, браслети. Встиг укинути до сумки близько сімдесяти золотих прикрас і трохи менше срібних. У касі за все довелося б викласти майже 56 тисяч гривень. Золотошукачеві 37, безробітний. На всі запитання - ані пари з вуст. Коли вже такий охочий до оздоб, то, принаймні, без браслетів точно не зостанеться, обіцяють міліціонери.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.