Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Чернігівщині депутат з дружиною відбився від озброєних грабіжників

25 грудня 2009, 10:28
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 грудня 10:28

На Чернігівщині депутат обласної ради та його дружина відбили напад озброєних грабіжників. Зловмисники вдерлися до оселі народного обранця, щоб поживитися його майном. Натомість дістали стусанів і сокирою по голові.

Віктор Шкурко якраз повернувся з роботи й хотів було поставити своє авто в гараж. Не встиг чоловік відчинити металеві двері, як із темряви виринули двоє невідомих у масках.

Віктор Шкурко, постраждалий:

- Два електрошокера. Разів 10 вони мене вдарили електрошокером. Кажуть, не треба бути повним. А я кажу - треба. Це мене і спасло.

Поки один із нападників щосили намагався вирубити господаря, інший подався до будинку. На порозі його зустріла господиня, що вискочила на чоловікові крики.

Світлана Шкурко, постраждала:

- Он держал двумя руками пистолет. Я говорю: сними маску! Потянулась рукой. Он отпустил одной рукой пистолет, и я ударом выбила пистолет у него из рук.

Жінка зчепилася з нападником, обоє покотилися сторчма по підлозі. У цей час, попри численні удари струмом, депутат зумів звестися на ноги. Його кривдник такого не очікував і дременув, господар оселі кинувся рятувати дружину.

Віктор Шкурко, постраждалий:

- Беру сокиру і сюди. А він уже її в углу кончає. Хай він скаже "спасіба" їй. Кричала - не вбивай. Бо я працював лезом, а потім уже перевернув і обухом.

Результат сутички - перелом пальців і черепно-мізкова травма в господині та численні забиття в її чоловіка. Їхньому непроханому гостеві поталанило менше - йому проламали голову, зараз його оперують у обласній лікарні. Вилучені у зловмисника пневматичний пістолет, кайданки та скотч уже оформили як речові докази.

Микола Мисник, керівник відділу Коропського РВ міліції:

- Місцевий житель, який декілька років проживав у Коропі, але останній час проживає у м. Харкові. Інша особа встановлюється.

За скалічення злодія Вікторові Шкурку нічого не буде - депутат не перевищив необхідної оборони. Сам постраждалий тепер не розлучається зі зброєю, а днями почне ладнати у своїй оселі відеоохорону. Каже, береженого й Бог береже.

Андрій Герко, Сергій Бриль, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.