Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 30 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві чоловік зарізав дружину брата та сам здався у міліцію

28 грудня 2009, 11:00
Дата ефіру/події: Понеділок, 28 грудня 11:00

У Києві чоловік зарізав братову дружину, а потім сам прийшов до міліції й у всьому зізнався. Азербайджанець розповів: використав два ножі. Проте, за що спровадив на той світ жінку, розказувати не хоче. Деталі - в сюжеті Олександра Дем’янчука.

До райвідділку міліції завітав ось цей азербажанець. Він постукав у віконце чергового й повідомив, що позбавив життя дружину свого рідного брата. Чоловік був спокійним і не скидався на вбивцю. Та про всяк випадок його затримали, а інформацію перевірили. З’ясували: то не жарти.

Євген Слабий, заступник керівника управління Деснянського РУ міліції м. Києва:

- На кухні квартири за місцем проживання знаходилась ця жінка при огляді експертів було виявлено 5 колото-різаних поранень грудної клітини. Зараз проводяться слідчі дії та встановлюється психічний стан затриманого.

Азербайджанець розповів: використав два ножі. Спочатку короткого, потім - довшого, щоб напевне вбити родичку. Далі дивні голоси наказали йому здатися міліціонерам.

Затриманий:

- Очень много недоразумений слышал. Мне все время в голове что-то говорило. Я сам не понимаю, что творится.

Слідчі з’ясували: незадовго до вбивства брат затриманого попросив його поїхати з дружиною в Азербайджан. За чотири дні вони повернулися. Правоохоронці припускають: на батьківщині щось сталося. Адже вбивство скоєно саме після мандрівки. Сам підозрюваний говорити про це не бажає.

Затриманий:

- Я сказал, что убил брата жену.

- А почему убили?

- Можно я не буду отвечать на этот вопрос? Это семейные проблемы. Я вас прошу этого не спрашивать, я убил и приехал. Я хочу спокойствие найти в себе сам в себе.

За вбивство людини кримінальний кодекс передбачає 15 років ув’язнення. Чи про такий спокій мріє підозрюваний - не відомо. А ось помізкувати, зокрема, і про свій учинок, часу буде вдосталь.

Олександр Дем’янчук. Олександр Данилов. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.