Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вихідні у Києві виявилися багатими на різноманітні халепи

29 грудня 2009, 13:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 грудня 13:30

В Оболонському районі Києва троє підлітків ледве не потонули, коли гуляли кригою. Витягали з того світу й волоцюгу, що впав у триметровий колодязь теплотраси. Про обидва випадки розповість Олександр Дем’янчук.

Хотіли скоротити шлях, і ледь не вкоротили собі віку. На цих кадрах ви бачите, як рятувальники знімають з криги двох підлітків. Ті разом з подружкою переходили озеро Вербне. Крига не витримала, хлопець з дівчиною провалилися. Їхній товариш кинувся на допомогу. Дівчину витяг, але сам опинився у воді. Самовидці викликали рятувальників.

Сергій Окатов, керівник Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Ребята находились возле лунки, на льду. Отдыхающие помогли им с помощью веток выбраться из лунки, но была опасность дальнейшего провала, поэтому они дожидались спасателей.

Еменесники б’ють на сполох: це вже третій випадок на першій кризі. Мороз хоч і тримався тиждень, але цього замало, щоб виходити на лід.

Сергій Окатов, керівник Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Сегодня как никогда. Если обычно в конце зимы, когда начинает таять, рыбаки и дети попадают в такие опасные ситуации, сегодня есть проблема. Ударил мороз, в течении недели толщина льда до 10 см. Это очень опасная толщина.

Цього дня рятувальники витягали з того світу й безхатченка. Щоправда, не з ополонки, а з колодязя теплотраси. Чоловік не помітив відсутності люка і впав у триметрову пастку. Діти почули пронизливий крик і покликали дорослих.

Артур Доня, керівник пожежної частини Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Изначально он кричал, у него был шок. Потом, видно, шок прошел, и от той боли, которая была, он потерял сознание. Были получены сильные увечья, надорвана губа, разбита голова и сильные кровоподтеки на лице. Завязали веревочку аккуратно, чтобы не повредить позвоночник.

За словами еменесників, відсутність люків - проблема номер один. Мисливці за металом немилосердно їх крадуть. Комунальники не встигають реагувати. А на цю пастку, що на вулиці Івашкевича перед будинком номер три, міські чиновники взагалі не зважають. Сюди рятувальники приїздять вже втретє.

Артур Доня, керівник пожежної частини Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Второй раз достаем человека, который туда упал, и был пожар в этой теплотрассе. Она постоянно открыта, находится возле детской площадки, постоянно ходят дети, они туда лазят.

Олександр Дем’янчук, кореспондент:

- Цю дірку вподобали столичні безхатченки. Утім, такий тимчасовий прихисток вже не вперше ледь не перетворився на могилу для перехожих. МНСники продовжують рятували людей. А відповідні служби висновків із цього не роблять.

Олександр Дем’янчук. Олександр Мироненко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.