Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Спіймали банду серійних грабіжників на Полтавщині

30 грудня 2009, 13:15
Дата ефіру/події: Середа, 30 грудня 13:15

Банду грабіжників упіймали на Полтавщині. Зухвальці обчистили більше двох десятків підприємств. Якщо натикалися на охоронців, без вагань застосовували силу.

Таємнича банда нападала на все, де могли бути гроші. Не оминуло це лихо й одне з газових господарств. Керівництво каже, треба було на дверях писати "грошей немає". Тепер мають клопіт з ремонтом.

В’ячеслав Прядко, керівник Миргородського управління газового господарства:

- Мені подзвонив додому охоронник нашого підприємства і сказав, що в Управління зайшли сторонні особи. І він побачив по взломаним кабінетам, що у нас є посторонні особи. Було зламано п’ять дверей, відкрито близько п’яти сейфів. В сейфах не було коштів, печатка і документи були на місці.

Завітали нічні візитери й до банку, що по-сусідству з газовиками. Там злочинцям трохи пощастило. Та й то через те, що одна з працівниць тримала власні заощадження на роботі.

Надія, постраждала:

- Приїжджаю на роботу о 8:10. Сейф зламаний, бумаги розкидані. В сейфі були мої особисті гроші і карточка. З карточки знято дві тисячі.

Оперативники збирали доказ за доказом, аби натрапити на слід розбійників. Одного дня їм поталанило.

Михайло Цимбалюк, керівник ГУ МВС України в Полтавській області:

- Вночі було затримано в м. Миргороді групу осіб при спробі пограбувати чергове підприємство. Це виявилися особи вірменської національності, які проживали на території Дніпропетровської області.

Віктор Самсоненко, керівник Миргородського МРВ міліції:

- У ході цієї роботи одна з мобільних груп, яку очолював я, запримітила за деревами автомобіль, який підходив по орієнтуванню, на якому вчинялися грабежі та розбої. Були затримані чотири особи вірменської національності, які в ході подальшої перевірки виявилися цими злочинцями.

Правоохоронці говорять, затримавши серійних розбійників, ще й допомогли бельгійським колегам, адже очільника банди давно розшукує Інтерпол.

Михайло Цимбалюк, керівник ГУ МВС України в Полтавській області:

- Один із затриманих розшукується правоохоронними органами Бельгії за те, що був причетний до скоєння збройних нападів і розбоїв на території цієї держави, і засуджений судом Бельгії до 10 років позбавлення волі.

Гастролери під вартою. Слідчі довели їхню причетність до двадцяти нападів. Припускають, то не все. Тому не поспішають передавати справу до суду. Крім цього вирішують, хто з четвірки перебуватиме в українській в’язниці, а хто поїде за кордон.

Олександр Дем’янчук. Олександр Петрушко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.