Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Узбецький гастрбайтер вбив сестру та мати співмешканки

11 січня 2010, 14:21
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 січня 14:21

Через кохання до жінки зарізав її сестру та матір. Чоловік приїхав з Узбекистану до Донецька на заробітки, себе й сім'ї забезпечити не міг. Це й обурювало родичок співмешканки.

Кохання - вбивча сила. Мати і старша сестра були проти стосунків між Оленою та узбецьким гастарбайтером. Він не мав житла і сталих прибутків. Жінки постійно цим дорікали.

Затриманий:

- Хотел поговорить - и начали опять: "Аборт будем делать, ребенка не будет, за муж не даем, у тебя денег мало, ты БОМЖ." И потом…

А потім він дістав ножа. Спочатку зарізав майбутню тещу, потім і своячку.

Володимир Зіборов, керівник Кіровського РВ міліції м. Донецька:

- Он убил мать, убил ее старшую дочь, забрал с собой ребенка. Инсценировал ограбление: из шкафов выбросил вещи. После чего забрал ребенка и уехал на съемную квартиру.

У будинку вже тхнуло мертвечиною. Тіла понівечили голодні домашні тварини. Бо Олена написала заяву до міліції лише через тиждень після вбивства її рідних. Вона вирішила звинуватити у скоєнні злочину коханця старшої сестри, який навчається в медичному університеті.

Володимир Зіборов, керівник Кіровського РВ міліції м. Донецька:

- С заявлением к нам обратилась младшая дочь этой женщины, что не может выйти на контакт с матерью. Как в последствии оказалось, она знала о совершенном преступлении, знала с первого дня о том, что убиты мать и сестра, и пришла с заведомо ложным доносом.

За навмисне вбивство коханців на багато років посадовлять за ґрати.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецьк, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
sdbJk7 , [url=http://sroaataghzgn.com/]sroaataghzgn[/url], [link=http://krirlsvjucog.com/]krirlsvjucog[/link], http://qsjfsqrbrbka.com/
lbdxsphza 13.03.2012, 08:55 ответить
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.