Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На столичному залізничному вокзалі впіймали "псевдоавторитета"

11 січня 2010, 12:35
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 січня 12:35

Чоловік шукав наївних молодиків і пропонував так зване дахування. На гачок шахрая спіймалися двоє 17-річних хлопців. Вони придбали прикриття за сімсот гривень і мобільний телефон. Кажуть, не так хотіли впливового захисника, як злякалися його. І віддали все, що мали.

Ось цього чоловіка зупинили на залізничному вокзалі. Міліціонери хотіли тільки з'ясувати його особу. Бо він вештався і чіплявся до людей. У відділку оперативники дізналися: їхній клієнт має чималий кримінальний досвід.

Інна Власова, в.о керівника відділу ЛВ міліції на станції "Київ-Пасажирський":

- Людина, що скоїла пограбування, неодноразово судима, притягувалася до кримінальної відповідальності. У неї 6 судимостей.

Востаннє чоловік вийшов із в’язниці наприкінці літа. Він переконував, що минулому поклав край. Його ледь не відпустили, якби не дві заяви. У них ішлося, що невідомий пограбував двох хлопців.

Інна Власова, в.о керівника відділу ЛВ міліції на станції "Київ-Пасажирський":

- Він підійшов до двох юнаків і запропонував кришування. "Я буду вас кришувати, ви тут беззахисні, але ви мені маєте платити. Тому що гроші в мене закінчилися. Я проживаю в Києві місяць. Веду антигромадський спосіб життя. Я вас кришую - і вас ніхто не чіпає".

За описами, чоловік, котрого ледь не відпустили, був схожий на злочинця. Пізніше постраждалі підтвердили. Це той самий дядько, що їх скривдив. Та підозрюваний відхрещується.

Затриманий:

- Мне хотят 186 грабеж, которого я не совершал.

Свою невинуватість затриманий аргументує малим зростом. Каже, якби й хотів пограбувати цих сімнадцятирічних юнаків, фізично не зміг би. Тож усі звинувачення - наклеп.

Затриманий:

- Там два несовершеннолетних, их мамы написали заявления, как выгодно им и милиции. Вот и все. Хотя ростом они в два раза больше, чем я. Как я могу забрать у двоих здоровых пацанов путем грабежа?

Казочкам чоловіка міліціонери не ймуть віри. Мовляв, доказів вистачить, щоб знову посадовити "псевдоавторитета" за ґрати, зважаючи на його минуле. На волю вийде не раніше, ніж за сім років. Та поки що слідчі не поспішають передавати справу до суду, перевіряють причетність шахрая до інших злочинів.

Олександр Дем’янчук. Олександр Мироненко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.