Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На ремонті львівських доріг службовці привласнили 80 тисяч гривень

11 січня 2010, 13:20
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 січня 13:20

У Львові за останні два роки службовці привласнили на ремонті доріг близько вісімдесяти тисяч гривень. Тепер правоохоронці притягають чиновників-хапків до відповідальності.

Ремонтувати вулицю Івана Франка у Львові розпочали ще в червні 2008-го. Провели тендер, обрали підприємство, склали кошторис. Та свого завдання фірма, що перемогла на торгах, так і не виконала.

Оперативний співробітник ГУ МВС України у Львівській області:

- В своєму технічному завданні не включили ряд робіт, що необхідні для капітального ремонту вул. Івана Франка. Також було занижено вартість певних видів товарів, внаслідок чого була занижена ціна по зазначеній вулиці.

Під час перевірки міліціонери й ревізори КРУ з'ясували, що бракує ремонтних матеріалів, а зокрема - піску.

Оперативний співробітник ГУ МВС України у Львівській області:

- Дана недостача була обрахована ревізорами КРУ і встановлена на 78 тисяч гривень.

Торік ця сама фірма неякісно відремонтувала провулок Криву Липу й вулицю Ужгородську. У першому випадку пошкодували щебеню, через що потім провалювалася бруківка. А у другому - асфальт поклали так, що він повідпадав. Провулок у центрі Львова відремонтували вдруге. А ось на Ужгородській роботи тривають і досі.

Оперативний співробітник ГУ МВС України у Львівській області:

- Були виконані вкрай неякісно, це призвело до розтрати бюджетних коштів. Була виділено Львівською міськрадою додаткове фінансування вже у 2009 році та були запрошені інші підрядники для тих самих робіт.

За безпідставне відрахування з державного бюджету коштів на ремонтні роботи та зловживання службовим становищем прокуратура порушила кримінальну справу.

Ольга Адамська, Юрій Котоус, Львів, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.