Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель Оболонського району підпалив квартиру та зачинився у ванній

12 січня 2010, 11:03
Дата ефіру/події: Вівторок, 12 січня 11:03

Післяноворічна білочка завітала до мешканця Оболонського району Києва. Чоловік підпалив помешкання й зачинився у ванній кімнаті. Якби не обачні сусіди, вчадів би. Обставини інциденту з’ясовував на місці Олександр Дем’янчук.

Мешканці цього будинку, що на вулиці Академіка Навашина, близько сьомої ранку вже не спали. Нажахано спостерігали за вогнем. Зайнялося на третьому поверсі.

Постраждалий:

- Ми проснулися від того, від диму. Тут все було в диму. Тут паніка, все. Я начала сусідам дзвонити, начали вікна відчиняти.

Галина Борисівна, сусідка постраждалого:

- Пів сьомого я почула грюк двері, вибивали, там дим. Син допомагав тушить. Хазяїн квартири там був, двері вибили, його витягли.

Поки витягали з того світу сусіду, на місце прибули рятувальники. За їхніми словами, пожежа була не найскладніша. Щоправда, заважав густий дим. А ще більше - знервовані мешканці, які давали цінні вказівки.

Артур Доня, керівник пожежної частини Оболонського РУ МНС м. Києва:

- В квартире был полный бардак, горели на диване тряпки, которые потом сбросили на пол, они горели на полу. Как говорили люди, что там такая семья, сын употребляет неизвестно что, там были постоянные ссоры, и ссора была до возгорания. Причина пожара восстанавливается, на месте работала лаборатория, она уже установит истинную причину. Сейчас нельзя сказать, это был поджог, или это окурок, который оставили в нетрезвом состоянии. Сейчас рано говорить.

Чому спалахнуло, мовчать й господарі квартири. Про ранкові події ані пари з вуст. Принаймні, зі журналістами.

Натомість сусіди, як завжди, знають усе. Кажуть, напередодні в квартирі пиячили. Припускають, господаря вхопила біла гарячка. І він розклав багаття на власному ліжку. Імовірно, прагнув потрапили на той світ. Утім, такого шансу йому не подарували.

Сусіди:

- Цей батько закрився у ванні, підпалив у кімнаті диван, шкаф, і сам закрився у ванні. Його винесли, він не постраждав, його забрала реанімація.

Наразі над цією справою сушать голови пожежники-експерти та міліція. Одні мають з’ясувати причину, інші вирішуватимуть, чи має цей випадок кримінальне забарвлення.

Олександр Дем’янчук. Віталій Савенко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.