Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вчителя краматорської школи звинувачують у зґвалтуванні та вбивстві дітей

14 січня 2010, 09:35
Дата ефіру/події: Четвер, 14 січня 09:35

Скандал на Донеччині. Вчителя краматорської школи звинувачують у зґвалтуванні та вбивстві дітей: одинадцятирічної дівчинки, яка повісилася після статевої наруги, та п'ятнадцятирічного хлопця, вбитого два роки тому. Знайомі та родичі затриманого педагога просто шоковані.

Учитель англійської з краматорської школи зізнався у своїй збоченнях: торік він зґвалтував 11-річну дівчинку. Невдовзі вона повісилася у власній квартирі. Зізнався молодик і в убивстві дворічної давнини. Жертвою тоді став 15-річний хлопчик.

Микола Куп’янський, керівник ГУ МВС України в Донецькій області:

- Після того, як були проведені всі експертизи, і вони засвідчили, що на ньому є сліди причетності скоєння цього злочину, він був затриманий. І вже під тиском цих улік, що ми мали в розпорядженні - саме проведення цих експертиз - він зізнався.

Мати Михайла вірить лише синові. Запевняє: експертизу ДНК підробили, а провину він узяв на себе через катування.

Олена, мати затриманого:

- Ты же не делал!

- Мам, меня все заставили: вот эти этапы все. Они мне сценарий написали. Три раза поднимали лупить. Да так лупили, что голова кругом ходила: вся спина черная, все ноги черные. Одевали мешок на голову моему ребенку, электрошок подсоединяли туда, куда не надо.

Для друзів і колег затриманого вчителя новинА стала шоком. Кажуть: він - інтелігентна людина з добрим серцем.

Тетяна Мкртчан, мати школярки:

- Он умеет заинтересовать детей. То есть, они вместе рисовали, вместе лепили пластилин на уроке английского языка. Это очень хороший молодой человек.

Алла Рябченко, колега затриманого:

- Если судить Мишу, то я не знаю, как дальше жить: во что верить, кому верить, как детям в глаза смотреть? Возьмите любого ребенка, любого из нашего коллектива - никто не скажет ничего абсолютно плохого.

Правоохоронці ж спираються не на емоції, а на факти. Розслідування вже добігає кінця. Тепер долю молодого вчителя вирішуватиме суд.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.