Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Макіївці через образу жінка ледве не зарізала свого чоловіка

14 січня 2010, 11:09
Дата ефіру/події: Четвер, 14 січня 11:09

Сімейна драма сталася в Макіївці: через образу жінка ледве не зарізала власного чоловіка. Почалося зі звичайного скандалу, а закінчилося лікарнею та слідчим ізолятором.

Подружжя вирішило і далі святкувати Новий рік. Накрили на стіл, не забули й про горілку. Та, хильнувши, почали сваритися. Дружина спробувала виштовхати чоловіка на двір. У відповідь той продемонстрував навички боротьби та боксу.

Олена Слічко, слідчий Центрально-міського РВ міліції м. Макіївки:

- Мужчина схватил жену за шею, немного придушил, как он сказал, чтобы немного успокоить, после чего ударил ее по лицу один раз. Женщина разозлилась, пошла на кухню, взяла нож кухонный, подошла к мужу, который стоял в коридоре, и нанесла ему один удар в брюшную полость. После чего раненого уже вытолкнула за дверь.

Перелякана дружина викликала швидку. Чоловік втратив більше чверті літра крові, коли його привезли до операційної.

Антон Авдеєв, лікар Макіївської міської лікарні:

- Рана была сквозная и входила в брюшную полость, но при этом органы задеты не были. Ранение брюшной полости было обусловлено раной самих мышц. Сейчас больной в состоянии средней тяжести, больной не лихорадит, рана зажила первичным натяжением. Он готовится на выписку амбулаторную.

Подружжя про бійку міліціонерам - ні слова. Порадилися й розповіли правоохоронцям вигадану історію.

Олена Слічко, слідчий Центрально-міського РВ міліції м. Макіївки:

- Указанный мужчина пояснил при опросе сотрудникам больницы, что ранение он получил на одной из улиц Макеевки, когда выходил за сигаретами. Но потом при рассмотрении уголовного дела было установлено, что он давал изначально неправдивые показания.

То ж тепер покарати можуть і дружину, яка вимахувала ножем, і чоловіка. Постраждалий від благовірної відповідатиме за надання неправдивих свідчень.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.