Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Оперативність луганського ДАІ дозволила повернути поцупление авто

14 січня 2010, 13:30
Дата ефіру/події: Четвер, 14 січня 13:30

Торік у Луганську викрали чотири десятки автомобілів. Половину злочинів міліціонери розкрили й повернули машини господарям. Автовикрадачі вже встигли відзначитися й 2010-го. Та на поцупленому їздили недовго.

Володимир працює таксистом на власному авто. Того вечора клієнтів попросили підвести знайомі. В машину сіли четверо чоловіків. Пасажири поводилися чемно, то ж невдовзі між ними та водієм зав'язалася приязна розмова. Біля шиномантажної майстерні таксист зупинився і вийшов у справах. Щоб приємні пасажири не замерзли, машину лишив заведеною.

Сафар Закіров, інспектор ДАІ м. Луганська:

- Как поясняет водитель, оставил ключи в замке зажигания и покинул автомобиль в присутствии посторонних лиц, что повлекло за собой данный угон.

Лишившись без авто, Володимир одразу ж почав діяти. Даївці кажуть, саме швидкість реагування дозволяє повернути машину в такій ситуації.

Володимир, таксист:

- Сначала попытался догнать машину, а потом поехал в ГАИ.

Колесили викрадачі недовго - менше двох годин. На одній з вулиць їх перепинили і доправили у райвідділок. Тепер вони намагаються пояснити свої дії слідчим. Авто ж під час нічної пригоди зазнала незначних пошкоджень. Їх компенсують викрадачі.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганськ, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.