Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Печерському районі Києва - чергова смерть під час пожежі

15 січня 2010, 09:38
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 січня 09:38

Чергова смерть під час пожежі. Цього разу горіло в Печерському районі Києва. Причина традиційна: необачне куріння.

Про недавню пожежу нагадують чорні вікна та згорілий мотлох на снігу. Місцева двірничка не багатослівна. Каже, знає не більше за журналістів.

Двірник:

- Вона загинула, а він у лікарні. Ніхто нічого не подейкує, бо я нікого не бачила.

Все сталося ввечері, близько дев’ятої. Зайнялося у квартирі на першому поверсі. Сусіди почули запах диму і викликали рятувальників. Люди повідомили, що в оселі подружжя пенсіонерів. На стукіт і крики ніхто не відчинив. Довелося ламати двері.

Леонід Іноземцев, заступник керівника пожежної частини Печерського РУ МНС м. Києва:

- Мужчина лежал на полу, предварительно он пытался выбраться. Вытащили сначала мужчину, потом зашли в глубь квартиры. Женщина сидела на стуле. Плохую роль сыграло то, что весь кислород в квартире выгорел. Начали ей оказывать первую медицинскую помощь - вентиляцию легких и непрямой массаж сердца. Но, к сожалению, по приезду скорая констатировала смерть.

Горіли матрац, телевізор та штори. Але чад зробив свою чорну справу. Експерти припускають: саме задуха викликала у жінки загострення серцевої хвороби. З початку року це вже шоста смерть під час пожежі. Майже всі випадки схожі між собою.

Володимир Бондаренко, керівник Печерського РУ МНС м. Києва:

- Фактично, цей чоловік був винуватцем. Хочу закцентувати: ті шість смертей від пожежі з початку року в Києві, - 4 з них сталися саме за таких причин: це необережне поводження з вогнем, а саме - паління в ліжку, приміщенні.

Олександр Дем’янчук. Олександр Кругликов. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.