Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Охоронець супермаркету вбив та обікрав співробітницю

15 січня 2010, 09:57
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 січня 09:57

Колега, товариш, уважний друг. Одне невірне слово - і він уже холоднокровний вбивця. Трагічно закінчилася дружба молодої працівниці харківського супермаркету з охоронцем. Він частенько проводив дівчину додому, аж якось витяг ножа.

Він мав охороняти, але крав чуже. Він мав захищати, але сам став убивцею. Кілька місяців тому у харківському супермаркеті з’явився новий охоронець - 23-річний хлопець. Маленький, худорлявий, скромний. Про його кримінальне минуле дізналися після того, як жертвою холоднокровного вбивці стала молода працівниця. Вечорами новий колега проводжав її додому. Та після чергової зміни дівчина до рідних не повернулася. Вранці сусіди знайшли її тіло у лісосмузі.

Юрій Гладик, керівник Дзержинського РВ ГУМВС Україні в Харківській області:

- Причиной смерти потерпевшей явилась острая кровопотеря от ранений, нанесенных ножом в область шеи.

Вбивав жертву молодик холоднокровно - удар за ударом, поки не перестала дихати. Спокійно витер закривавлений ніж. Тікати не квапився. Забрав золоті прикраси, мобільний телефон. З награбованим повернувся додому. А за кілька годин у двері його оселі вже стукали правоохоронці.

Юрій Гладик, керівник Дзержинського РВ ГУМВС Україні в Харківській області:

- В ходе обыска были изъяты вещественные доказательства: те, которые он похитил с места преступления. В частности, кольцо, сережки, мобильный телефон девушки. Все вещественные доказательства в настоящее время изъяты. Также изъято орудие преступления - нож.

Спонтанність та холоднокровність - саме так нині вбивають. Правоохоронці зазначають: щороку злочинці молодшають, а їхні дії дедалі менше піддаються осмисленню. Тож у харківських слідчих непросте завдання: знайти пояснення черговому безглуздому вчинку.

Інна Дудченко, Лариса Вороніна, Харків, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.