Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Луцьку біля бару попограбували іноземця

15 січня 2010, 10:36
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 січня 10:36

Пиво ціною вісімсот доларів. Його скуштував гість із Сполучених Штатів, який завітав до Луцька. Зайшов до місцевого пабу й там засвітив кругленьку суму. Цього тільки й чекали двоє нетверезих клієнтів.

Свій візит на Волинь учитель зі штату Вісконсин запам’ятає надовго. Три дні як облаштувався на орендованій квартирі, а вже фігурує у міліційних зведеннях. Філолог за фахом, Даніель приїхав до Луцька на запрошення одного з ВИШів. Викладати англійську мав наприкінці січня. Щоб не нудьгувати, почав оглядати місто. Та архітектурою цікавився мало, більше - кнайпами.

Даніель, постраждалий:

- Пошел в бар выпить пива. Расплатился, выхожу - откуда ни возьмись удары, побили, забрали деньги. Плохо. Милицию вызвали, нехорошо получилось. Очень…

Причину, через яку позбувся валюти, американець не називає принципово. Та виявилося, чоловік був добряче напідпитку. І саме такий стан додав сміливості двом 18-річним шибайголовам. Ті дудлили горілку за сусіднім столиком. Тож коли іноземець попрямував до виходу, рушили слідом.

Анатолій, затриманий:

- Побачили, вийшли за ним, пограбували і пішли собі.

- Ви бачили, що у нього є гроші?

- Да.

- Пограбували де, як?

- На проспектів Волі.

- Нападали, що забрали?

- Гаманець забрали.

- Ще що?

- Все.

- Скільки грошей там було?

- 2000 гривень і 200 доларів.

Стражі порядку називають іншу суму: вісімсот доларів, триста євро та дві з половиною тисячі гривень. Прихопивши їх, кривдники дременули. Та вже за три години їх садовили в авто патрульно-постової служби. Допомогло відео камери спостереження розважального закладу.

Олег Плазовський, керівник сектора Луцького МВ міліції:

- На сьогоднішній день ці люди затримані - підозрювані. Знаходяться в ІТТ луцького МВ. Порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину статті 186 ч. 2 ККУ. Триває слідство.

У тому, що пішли на кримінал, лиходії звинувачують оковиту. Та запізніле каяття навряд чи звільнить хлопців від відповідальності. За свій вчинок студенти одного з луцьких училищ можуть сісти за ґрати на термін від чотирьох до шести років.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова, Луцьк, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.